Comcube AB · Publicerad Igår 23:18

I Sverige har JELD-WEN en gedigen historia av dörrtillverkning där vi har samlat kunskap i mer än 100 år. JELD-WEN en av världens största dörrtillverkare där du får möjlighet att arbeta med starka varumärken i en internationell miljö kombinerat med hög flexibilitet och goda utvecklingsmöjligheter.

Till Åstorp söker vi nu en redovisningsekonom med ansvar för redovisningen för vår fabrik i Forserum.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • löpande redovisning, månads-, kvartals- och årsbokslut
  • rapportering av moms och arbetsgivaravgifter
  • tillsammans med redovisningschefen se till så att lagar, regler och rekommendationer efterföljs
  • kontakt med revisorer och myndigheter
  • vissa internkontrollfunktioner samt betalningsgodkännanden
  • vid behov supporta vår controller i Forserum avseende budgetarbete
  • delta i utvecklings- och förändringsprojekt
  • stötta och fungera som back-up för kollegorna på avdelningen
  • allmänna göromål på ekonomiavdelningen
Tjänsten är på heltid med placering i Åstorp strax utanför Helsingborg. Du rapporterar till vår redovisningschef för Sverige och arbetar i nära samarbeta med övriga (ca 10) medarbetare på ekonomiavdelningen. Tjänsten är förknippad med arbetstoppar ett par dagar per månad vilket innebär att det är en förutsättning att du, vid dessa tidpunkter, har en privat situation som möjliggör arbete utanför ordinarie kontorstider.

Bakgrund och personlighet

Du har ca tre års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av arbete som revisorsassistent och/eller erfarenhet från ett tillverkande företag är meriterande. Du behärskar Excel utan svårighet och har erfarenhet av både ERP- och lagerredovisningssystem. Erfarenhet av QlikView är meriterande och förståelse för AS/400 är bra. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och kan du dessutom danska ses det som ett plus.

Som person är du både prestigelös, strukturerad och noggrann samtidigt som du vet när det är good enough. Vidare är du sifferorienterad och service minded med förmågan att se vad som behöver göras.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett socialt och trevligt team med spännande och utmanande redovisningsuppgifter. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 0705-540 342 eller helena.heijmink@comcube.se alt. Helena Fransson på 0705-540 504. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk:

https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:173776/

Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

JELD-WEN Sverige AB ingår i den internationella JELD-WEN koncernen med ca 21 000 anställda. I Sverige är vi ca 850 anställda och vi har produktion på ett flertal orter i Sverige, samt försäljningskontor i Huskvarna och Kungsäter. Vi arbetar med varumärkena Swedoor, Dooria och Kungsäter. Kundnytta och levererat mervärde står i centrum för vår kompetenta personal. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 dec
Ort
Åstorp
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga