JELD-WEN Sverige AB · Publicerad 5 nov 2019

I Sverige har JELD-WEN en gedigen historia av dörrtillverkning där vi har samlat kunskap i mer än 100 år. JELD-WEN en av världens största dörrtillverkare där du får möjlighet att arbeta med starka varumärken i en internationell miljö kombinerat med hög flexibilitet och goda utvecklingsmöjligheter.

Är du en industrielektriker/automationstekniker som trivs med varierande arbetsuppgifter i högt tempo? Har du god social kompetens och en vilja att utvecklas? Vill du arbeta med underhåll och förbättringar av maskiner och produktionslinjer? Då är detta kanske rätt utmaning för dig.

På JELD-WEN i Åstorp är vi i full fart med att bygga en ny fabriksorganisation som ska möta alla nya utmaningar vi har framför oss. Vi skapar nya strukturer, arbetssätt och roller som ska hjälpa oss bygga en effektiv och flexibel dörrproduktion i världsklass. Vi söker nu efter en driven person med rätt kompetens som vill vara med på denna resa och vara en del av vår underhållsorganisation. Du kommer vara en nyckelspelare i arbetet med att säkra och utveckla tillgängligheten på vår maskinpark.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden omfattar:
 • Hantera och avrapportera inkommande ärenden i underhållssystemet
 • Felsöka och åtgärda problem på produktionsutrustning
 • Utföra förebyggande underhåll
 • Delta i förbättringsarbeten och förbättrings/ombyggnadsprojekt
Tjänsten är på heltid med placering i Åstorp. Du ingår i ett team om fem personer och rapporterar till vår underhållschef. Initialt, under en 6-12 månaders upplärningsperiod, arbetar du på dagtid för att på sikt flyttas över som skifteselektriker (3-skift).

Kvalifikationer och personlighet
 • Gymnasieutbildning inom El och/eller Automationsutbildning.
 • Erfarenhet som industrielektriker inom tillverkningsindustrin.
 • Erfarenhet från felsökning av el- och styrutrustning med PLC och el-schema.
 • Goda kunskaper om el-material och komponenter.
 • Erfarenhet från att arbeta i ett elektroniskt underhållssystem.
 • God dator- och administrationsvana.
 • Erfarenhet av varierande arbetsuppgifter och ett högt arbetstempo.
 • Obehindrade kunskaper i svenska och minst goda kunskaper i engelska.
 • Certifikat för Heta arbeten, Truckkort och/eller Liftkort är det meriterande.
Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 070-554 03 42 eller helena.heijmink@comcube.se alt. Helena Fransson på 070-554 05 04. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:297659/

Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Jeld-Wen, Swedoor, Åstorp, Dörrar, El, Industrielektriker, Automation, Underhållstekniker, PLC,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JELD-WEN Sverige AB ingår i den internationella JELD-WEN koncernen med ca 21 000 anställda. I Sverige är vi ca 850 anställda och vi har produktion på ett flertal orter i Sverige, samt försäljningskontor i Huskvarna. Vi arbetar med varumärkena Swedoor och Dooria. Kundnytta och levererat mervärde står i centrum för vår kompetenta personal. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 dec 2019
Ort
Åstorp
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga