Jeld-Wen Sverige AB · Publicerad 24 nov 2021

Har du en stark passion för IT och erfarenhet av att arbeta med affärsprocessystem? Då är detta ett utmärkt tillfälle för dig att börja hos oss som IT Business Analyst på något av våra kontor i Åstorp,
Huskvarna eller Forserum. Vi är på väg in i en omfattande förändringsprocess, med utgångspunkt i best of breed-teknik, vilket ger spännande möjligheter inom vårt PRMS-ERP-applikationsteam i Sverige.

Din roll
Som IT Business Analyst kommer du att stödja förbättringar av affärsprocessystem för våra interna och externa kunder. Du kommer att ingå i ett team med tre mycket engagerade och kompetenta kollegor baserade på vår anläggning i Forserum och Åstorp. Rollen blir en kombination av distansarbete och arbete på plats. Du rapporterar till vår Business Systems Manager och arbetar i nära samarbete med tvärfunktionella team, kunder och olika nordeuropeiska affärspartners för att uppfylla on demand-krav och strategiska mål.
Dessutom ansvarar du som IT Business Analyst för att stödja våra affärsenheter med genom att arbeta med EDI direkt med våra slutkunder. Detta innebär att du kommer du att fungera som en förbindelse mellan våra olika affärsenheter, IT och våra kundnätverk.

Ditt ansvar
 • Arbeta som en del av ett nordeuropeiskt team och vara primär kontakt och support till Sverige och Norges affärsenheter
 • Stöd och samordning av utveckling, support och integration för alla affärssystem och delsystem i norra Europa
 • Kontoadministration av affärssystem i norra Europa
 • Se till att alla processer och affärsapplikationer uppfyller JELD-WEN IT:s standarder samt klarar SOX/ITGC och SLA

Kvalifikationer
Du har troligtvis en för rollen relevant högskoleutbildning. Du kan också ha förvärvat dessa kunskaper på annat sätt. För att fungera i tjänsten tror vi att du har några års erfarenhet av systemutveckling samt goda kunskaper i affärssystem.
Krav
 • erfarenhet av systemintegration så som EDI och dokumenthanteringssystem
 • obehindrade kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
 • goda kunskaper i SAP
 • kunskap i PRMS (affärssystemet som används idag) eller Movex/M3
 • ställa SQL-frågor
Som person ser vi att du är strukturerad, effektiv och kommunikativ. Du är en självständig och drivande person som har lätt för att lära ut och pedagogiskt nå fram till individer på olika nivåer. För att passa in i teamet behöver du också vara en god lyssnare, ha förmågan att förstå olika personers perspektiv och skapa synergieffekter över gränserna.

Fördelarna med att arbeta hos oss
Vi agerar med integritet, investerar i människor, inspirerar genom innovation, håller våra löften och blir bättre för varje dag! Vi söker duktiga individer som delar våra mål och värderingar och vill utmärka sig inom sitt kompetensområde. Vi erbjuder fina förmåner, en samarbetsmiljö där du kan tillämpa din kompetens och ett dynamiskt och växande företag, med exceptionella karriärutvecklingsmöjligheter.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Vi tillämpar löpande urval. Vänligen inkludera i din ansökan ett CV samt ett motivationsbrev som svarar på:
 • Varför vill du jobba som IT Business Analyst på Jeld-Wen?
 • Vad tror du framför allt att du kan bidra med som IT Business Analyst på Jeld-Wen?
Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta
Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 070-554 03 42 eller Helena Fransson 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:448898/?lang=se
Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Sökord:Jeld-Wen, IT Business Analyst, ERP, EDI, Affärssystem, IT-analytiker
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Founded in 1960, JELD-WEN is one of the world's largest door and window manufacturers, with more than 22,000 employees operating in 25 countries globally. Headquartered in Charlotte, North Carolina, JELD-WEN designs, produces and distributes an extensive range of interior and exterior doors, wood, vinyl and aluminium windows and related products for use in the new construction and repair and remodelling of residential homes and non-residential buildings. Our products and services afford us the opportunity to enter peoples' workplaces, homes and daily lives. With this privilege comes great responsibility to ensure that the products we deliver are reliable and enrich the places and lives that they touch. We bring beauty and security to the spaces that touch our lives.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 jan 2022
Ort
Åstorp
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga