NSVA · Publicerad 22 jan 2021

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 200 medarbetare.

Till avdelning Rörnät söker vi nu en Rörnätstekniker till driftområde Norr

Avdelning Rörnät arbetar med drift och underhåll av NSVA-kommunernas VA-nät samt investeringsprojekt inom området VA.

Avdelning Rörnät har ca 40 medarbetare med tre driftområden, Norr där Båstad, Bjuv, Åstorp, Perstorp och Örkelljunga ingår, Mitt där Helsingborg ingår och Söder där Landskrona och Svalöv ingår.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av drift- och underhållsarbeten i vårt ledningsnät, dvs att ta hand om akuta läckor, underhålla ledningar med tillhörande anordningar, planerade renoveringar av befintliga ledningssträckor och nyanläggning av vatten och avloppsnät.

NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla egen och medarbetarnas kompetens.

Dina egenskaper

Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra. Då arbetet bitvis är tungt är en god fysisk kondition en förutsättning och att du gillar att arbeta utomhus oavsett tid på året. Vi ser att du är serviceinriktad både gentemot kunder och arbetskamrater samt en engagerad kollega som vill bli en del av vår trevliga gemenskap.

Då arbetet omfattar såväl interna som externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom att du är självständig, kommunikativ och har ett målinriktat, flexibelt och serviceinriktat arbetssätt. Som ambassadör för bolaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla bolagets varumärke och värdegrunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har anläggningsteknisk utbildning och/eller stor erfarenhet som bedöms likvärdigt. Du bör ha några års erfarenhet av rörläggningsarbete. B-körkort är ett krav och grundläggande datorkunskaper krävs.

Mer information

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten hör gärna av dig till Dejan Tucakov, gruppchef 010-495 87 14

Ansökan

Är du den vi söker? Välkommen att skicka din ansökan senast 2021-02-28. Vi tillämpar löpande urval.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Åstorp
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga