Bjäre Kraft · Publicerad 31 aug

Bjäre Kraft utvecklar tjänster och infrastruktur för energi och bredband i nordvästra Skåne. Vår affärsidé är att långsiktigt satsa på förnyelsebar energi, öppna och driftsäkra bredbands- och elnät. Moderbolaget är en ekonomisk förening och består av ett flertal aktiebolag som totalt omsätter 250 MSEK och har drygt 60 anställda. I november flyttar vi till nya fräscha lokaler precis vid tågstationen i Förslöv.

Vi är ett kundägt företag som brinner för att ge våra kunder ett lokalt och hållbart alternativ med mervärde. Bjäre Kraft är en attraktiv arbetsplats där medarbetaren är i centrum. Korta beslutsvägar och delaktighet är viktigt för oss.

Om jobbet

Vi växer och söker nu en medarbetare till marknadsavdelningen. Du blir en av två personer som genom marknadsföring skapar intresse för våra produkter och bygger Bjäre Krafts varumärke. I arbetsuppgifterna ingår dessutom att fortsätta utveckla vår sociala arbetsmiljö.

I arbetsuppgifterna ingår:

- Marknadsaktiviteter såsom event, tävlingar och försäljningskampanjer

- Digitala kanaler såsom sociala medier och hemsida

- Annonser, trycksaker, foto och film

- Sponsring

- Intern kommunikation såsom intranät och personalaktiviteter

Du arbetar både självständigt och i team med andra avdelningar. Det är ett omväxlande arbete med högt tempo där många aktiviteter pågår samtidigt. Arbete sker i huvudsak på dagtid men även kvälls- och helgarbete förekommer. Tjänsten är på heltid.

Vem är du?

Som kommunikatör är du intresserad av kundbeteenden, försäljning och varumärkesbyggande. Du har känsla för grafisk form och är bra på att uttrycka dig skriftligt och muntligt.

Vi ser gärna att du antingen har en eftergymnasial utbildning i media, kommunikation eller marknadsföring alternativt arbetslivserfarenheter inom området. Är du nyfiken på förändringar inom digitala kanaler och gillar att arbeta med foto och video i program som Photoshop och Indesign så är det en fördel.

Som person är du förtroendeingivande och intresserad av personer i din omgivning. Du gillar att arbeta i team men också att själv ta ansvar för projekt och uppgifter. Vi ser gärna att du är strukturerad och kommunikativ och har en bra samarbetsförmåga. Att vilja växa och utvecklas i ditt arbete är viktigt för dig.

Kontaktperson

Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att maila en ansökan och uppdaterat CV till katti@findersfee.se Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Har du frågor kan du kontakta FindersFee, rekryteringskonsult Katti Valizadeh, tel 040-403038 eller katti@findersfee.se

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt genom rekommendationsbaserad rekrytering.

FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar genom att addera ett rekommendationsbaserat kandidatnätverk för rekrytering och Executive Search av chefer och specialister. Vår kandidatbas bygger på att någon Finder lämnar personliga rekommendationer av en kandidat för nuvarande eller framtida rekryteringsbehov. För detta erhåller dessa Finders en FindersFee för en rekommendation som leder till lyckat resultat och slutförd rekrytering. Tillsammans skapar FindersFee och våra Finders ett snabbare tempo, effektivare processer och träffsäkrare urval i varje rekrytering. Varmt välkommen till oss på FindersFee som Finder, kandidat, samarbetspartner eller kund. Bra kontakter ska alltid löna sig!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Ort
Båstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation

Inga fler liknande jobb tillgängliga