Macavoy AB · Publicerad 24 sept 2021

Arbetsbeskrivning
I rollen som Kategorichef isolering ansvarar du för att hantera portföljen inom din produktkategori för att uppnå lönsam tillväxt. Du är en nyckelperson i att driva och genomföra planer, samt utveckla verksamheten för dina produkter tillsammans med andra funktionella team. Du arbetar mot den svenska marknaden men då Saint-Gobain är en världsledande aktör inom samhällsbyggnad har du också kontakter internationellt. Denna tjänst rapporterar till Marknadschefen. Placeringsort Billesholm. Resor i tjänsten förekommer.

Arbetsuppgifter
Du följer marknaden, samlar omvärldsdata och information om marknadstrender för att identifiera vilka produkter och tjänster som ska utvecklas. Du inleder, definierar och arbetar engagerat i utvecklingsprocessen och skapar produktspecifikationer och dokumentationsmaterial. När en produkt ska lanseras ansvarar du för att planera och lanseringen med inblandade funktioner. Du följer och stöttar sälj- och marknad vilket bland annat innebär att du instruerar och ger praktisk rådgivning kring produkterna, både internt och externt och är aktiv vid utvecklings- och utvärderingsfrågor.

Din profil
Drömmer du om att kunna använda dina tekniska kunskaper och intresse för att utveckla nya produkter? Har du även känsla för det kommersiella och förståelse vad kunderna behöver när det kommer till system och lösningar? Som Kategorichef isolering har du möjlighet att vara med i utvecklingsprocessen av produkter och lösningar, från idé till lansering och in försäljning, i ett företag där innovation och nytänkande är centralt.

Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis byggnadsfysik, marknadsföring eller business management alternativt likvärdig kunskap genom yrkeserfarenhet från minst 5 års av exempelvis försäljning eller produktledning inom relevant bransch. Har du intresse i och kunskaper gällande miljö- och hälsoinformation avseende byggmaterial är det meriterande. Du gillar att hålla dig uppdaterad om det senaste och lära ut till andra.

Du har god analytisk förmåga, är strukturerad, öppen för förändringar, har ett starkt driv och god samarbetsförmåga. Rollen som Kategorichef isolering har många kontaktytor så du trivs i sociala sammanhang och är kommunikativ, även i internationella sammanhang, där det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. I denna rekrytering har ISOVER tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.

Om ISOVER
Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholms förankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna. www.saint-gobain.se

En del av Saint-Gobain
Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna. www.saint-gobain.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med ingenjörs bakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga