Svenska Naturlekplatser AB · Publicerad 19 okt 2020

Trivs du i en arbetsmiljö där gemenskapen är i centrum? Motiveras du i en dynamisk roll med strategiska, taktiska och operativa utmaningar? Då kan den här tjänsten bli ditt nästa karriärsteg.

Du kommer att rapportera till och ha ett nära samarbete med VD:n och du kommer att spela en central roll i företaget. Du kommer att ha det resultatmässiga ansvaret för företagets totala försäljning, inklusive ledning av försäljningspersonalen.

Som en del av företagets högsta ledning och som spjutspets för det kommersiella kommer dina arbetsuppgifter att sträcka sig från strategisk till operationell nivå.

En av de viktiga uppgifterna i affärsutvecklingen är att identifiera och bearbeta de mest attraktiva tillväxtmöjligheterna, hos både potentiella och befintliga kunder. Insatserna kommer att genomföras i samarbete med ditt säljteam, där du ibland drar upp riktlinjerna tillsammans med teamet och ibland direkt på fältet för att säkerställa försäljningsaktiviteternas framgångar.

Kvalifikationer
  • Du har en bakgrund inom försäljning eller liknande utbildning
  • Erfarenhet av att leda ett säljteam
  • Du ska vara självgående och strukturerad
  • Du kan kommunicera i tal och skrift på svenska och har förståelse för danska
  • B-Körkort

Positionen är stationerad i Billesholm
Lön efter överenskommelse.
Tillsättning så snart som möjligt.
Vänta inte med din ansökan, vi granskar ansökningarna löpande och ser fram emot din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är etablerade i Sverige och Danmark med tillverkning i Sverige. Vi strävar efter att skapa kreativa, motoriskt utmanande miljöer där barn och vuxnas sinnen blir stimulerade.

Vi designar och bygger allt från mindre produkter till större anpassade lösningar. Då vi har egen tillverkning i Sverige har vi full kontroll på design och kvalité. Vi kan stoltsera med "Made in Sweden" en fras som blir viktigare för varje år och vi lägger stort fokus på FN's 17 världsmål och hållbar utveckling.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 dec 2020
Ort
Bjuv
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef
Kontakt
Mejla Per Kamper

Inga fler jobb från Svenska Naturlekplatser AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga