Försvarsmakten · Publicerad 5 okt

Är du en serviceinriktad, positiv och självgående administratör med intresse och ambition att bidra till Sveriges försvarsförmåga? Då kanske du är Artilleriregementets nya kompaniadministratör! Artilleriregementet är hela Sveriges artilleri och stödjer förband i hela Sverige samtidigt som vi utbildar och utvecklar inom funktionen indirekt eld i Försvarsmakten. Vi har idag ca 400 anställda men är i ett skede av tillväxt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Dina uppgifter kommer i första hand att handla om att vara systemstöd till chefer både genom att själv ex. ta fram rapporter, administrera resebeställningar och inköp, arbetstidsplanera, skapa rapporter samt att stötta och utbilda andra i systemet. Du tar fram statsistik och arbetar med registervård inom HR och ekonomi. I din roll ingår samtidigt att vara ett allmänt administrativt stöd på bataljonen samt att handlägga deltidsanställd personal. Som anställd i Försvarsmakten förväntas du uppfylla kraven för fysisk standard och därmed ingår även fysisk träning i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av administrativt arbete inom statlig myndighet/offentlig verksamhet.
God kunskap i Officepaketet.
Lägst gymnasieutbildning.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Körkort B.

Meriter:
Värnplikt eller grundläggande militär utbildning.
Erfarenhet av system i SAP-miljö
Erfarenhet av dokument- och ärendehanteringssystem.
Kunskap om Försvarsmaktens organisation och verksamhet.

Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen som administratör är du en serviceinriktad, noggrann och ansvarstagande person. Du förväntas vara självgående och ha förmågan att hantera flera olika uppgifter, stundtals under tidspress. Om du gillar att ta egna initiativ och driva arbetet på ett självständigt och prestigelöst sätt så kommer du på rätt plats. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Kompanichef Fredric Skogenäs 070-8340299
Frågor om rekryteringsprocessen lämnas av rekryteringskoordinator Ulla-Britt Kankaanranta 070-2412559
Fackliga representanter, vilka nås via Försvarsmaktens växel 0921-348000:
SACO Anneli Strand
SEKO Susanne Thunberg
OFR/S Annelie Forshage
OFR/O Ronald Lahti

Övrigt:
Anställningsformen är allmän visstidsanställning på två år med placering i Boden. Tillträde enligt överrenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-26

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Artilleriregementet, A 9, är Försvarsmaktens kompetenscentrum för indirekt bekämpning. Regementet bevarar och utvecklar kompetenser, materiel och metoder för framtidens förmåga att upptäcka och träffa mål från långa avstånd och med hög precision. A 9 har funktionsansvar för CAS (Close Air Support) - att leda flygunderstöd mot markmål samt för vädertjänsten inom Armén i Försvarsmakten. Strid i vintermiljö är en särskild kompetens för förbandet i Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga