FMV · Publicerad 3 okt

Är du en erfaren besiktningstekniker/fordonsreparatör? Har du goda kunskaper inom SAP? Då kan du vara den besiktningsman vi söker!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som militär besiktningsman

Arbetet består huvudsakligen av kontrollbesiktning med statusundersökning (Grundtillsyn), på Försvarsmaktens fordon. Andra vanligt förekommande uppgifter är felsökning och beredning av inkomna reparationsobjekt. Arbetet medför även krav på ambulerande tjänstgöring på andra orter, såväl inrikes som utrikes och man har därför en hög andel resor på och utanför ordinarie arbetstid. Arbetet utförs i moderna kontrollhallar med perfekta förutsättningar till fältbesiktningar utomhus.

I rollen som besiktningstekniker arbetar du inom verksamhetsområdet FSV Besiktning, som är en avdelning inom FSV (Förråd, service och verkstäder), som utför besiktningar på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. FSV Besiktning levererar tjänster enligt kundkrav.

Besiktningsavdelningen inom FSV har 70 medarbetare och bedriver verksamhet i hela landet, därför förekommer resor i tjänsten.

Våra förväntningar på dig

Du har dokumenterad erfarenhet av reparation av fordon. Vidare har du lägst körkort klass B. Det krävs goda kunskaper i SAP (PRIO/FSVPOL) VDLIV, MS-Office - Word och Excel då en stor del av tjänsten innefattar att återapportera besiktningsresultat i stödsystemen.

Du har två- eller treårig fordonsteknisk utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi ser gärna att du har genomgått Försvarsmaktens mekanikerutbildning eller på annat sätt förvärvat kunskap om Försvarsmakten fordon. Det är en fördel om du har genomgått Bilprovningens grundutbildning för Besiktningstekniker med tilläggsutbildning tunga fordon. Även högre körkortsbehörighet är önskvärd.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten, kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar, samt håller tidsramar. Du har god samarbetsförmåga och du lyssnar till andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Arbetet ställer även stora krav på att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övriga krav på tjänsten
  • Genomgå periodiska hälsokontroller.
  • Då arbete med härdplaster förekommer vid besiktningen är det viktigt att du inte är allergisk mot härdplaster.
Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Våra fackliga företrädare är Håkan Engblom-SEKO, Håkan Antonsson- OFR-S - OFR-S, Göran Mattsson - OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMVs Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta André Lundh Wizelius, C Besiktningsenheten Norr på telefon 070-265 77 79.

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Boden. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2017-10-24.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt
Ort
Boden
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Reparatörer

Inga fler liknande jobb tillgängliga