A-Finance · Publicerad 30 sept 2019

Arbetsbeskrivning
Tillsammans med vår samarbetspartner i Borås söker vi nu en controller till ett uppdrag på drygt 12 månader, med start senast under första delen av december eller enligt överenskommelse. I rollen som controller ansvarar du för uppföljning och analys av affären samt förmedlar resultatet vidare ut i verksamheten. Vidare tittar du mycket på kostnads- och prisutvecklingen, kopplat till övrig uppföljning och analys.

Du har en nära dialog med CFO, ytterligare en controllerkollega och redovisningsteamet, samt försäljning och produktion. Du rapporterar till CFO.

Erfarenhet
För att snabbt komma in i arbetet tror vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll. Du är analytisk som person och du gillar att förmedla, bolla och agera stöd åt verksamheten för att få igång ett lönsamhetstänk.

Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Ansökan
Lockar detta uppdrag? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och eftersom vår samarbetspartner har ett omgående behov förväntar vi oss en skyndsam process.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt 2019
Ort
Borås
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga