Almi Företagspartner Väst · Publicerad 20 juli 2021

Är du extra kunnig inom finansieringsfrågor och vill du att fler bolag ska växa, satsa på innovationer och expandera på nya marknader? Nu söker vi dig som vill bidra till hållbart företagande i Sjuhärad och till att fler bolag ska kunna växa med hjälp av Almis unika erbjudande med både affärsutveckling och finansiering.

Ditt uppdrag
På Almi jobbar du självständigt och med ett stort ansvar för att bidra tillvåra kunders framtida hållbara utveckling. Det är ett utåtriktat arbete där du har kontakt med företagare i olika branscher med olika behov. Som rådgivare kommer du att arbeta proaktivt med kunder, banker, intressenter och andra organisationer. Du kommer att ha en säljande och rådgivande roll och bli en viktig del av vårt team. Du analyserar kundens behov och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden inom finansiering och rådgivning.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som får energi av att träffa människor och som är duktig på att knyta kontakter och bygga nätverk. För att lyckas i behöver du trivas med ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap.

Du har akademisk utbildning inom ekonomi kombinerat med erfarenhet från olika branscher, försäljning och affärsförhandlingar. Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta med finansiering i både säljande och analyserade roll. Om du redan har ett regionalt nätverk är det ett stort plus. Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Arbetet innebär en del resor varvid körkort är ett måste för tjänsten.

Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Du trivs både med att facilitera grupper och att coacha enskilda entreprenörer i alla faser. Du är duktig på att etablera och underhålla långsiktiga relationer. Vi letar alltid efter personer som kan komplettera vårt team med kompetens och erfarenhet som efterfrågas. Därför tycker vi det är extra intressant om du har erfarenhet av digitalisering, teknik, export eller har jobbat för internationella bolag.

Vad erbjuder Almi Företagspartner?
Hos oss på Almi får du en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. I din roll som rådgivare har du potential att betyda mycket för dem. Tjänsten innebär att du har möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll har Almi tagit fram en trygg och gedigen onboardingprocess och självklart har du även engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner. Vi sitter i fina lokaler i centrala Borås.

Sök rollen
Välkommen med CV och personligt brev på www.jerrie.se senast den 17 augusti. För frågor eller mer information om rollen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43/cecilia.jarlsmark@jerrie.se eller Frida Dire på 0703-00 10 16/frida.dire@jerrie.se Urval och intervjuer startar vecka 33.

Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Almi investerar i framtida tillväxt. Här har alla ett starkt gemensamt intresse - vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. Vi erbjuder lån och affärsutveckling till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl innovationer med tillväxtpotential som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet. Almi Väst har sitt huvudkontor i Göteborg men finns även i Borås, Trollhättan och Skövde. Totalt arbetar ca 40 personer på Almi Väst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 aug 2021
Ort
Borås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga