Hagmans/Colorex · Publicerad 26 sept

Som Miljö- och Kvalitetschef kommer du att utveckla, leda och följa upp arbetet inom området Miljö och Kvalitet. Du kommer att arbeta med allt från övergripande strategiska och proaktiva frågor till rutiner och instruktioner på en mer detaljerad nivå. Du leder arbetet på Miljö- och Kvalitetsavdelningen och har personalansvar för två medarbetare i ditt team. Du har kontakt med kunder gällande miljö- och produktfrågor, håller i interna utbildningar och bistår dina kollegor i säljkåren med experthjälp.

I ditt arbete ingår:
  • Att utveckla och förbättra ledningssystem och rutiner inom kvalitet och miljö enligt ISO9001 och 14001.
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete och att leda skyddskommittéarbete tillsammans med produktionschef.
  • Produktsäkerhetsfrågor gällande kemiska produkter. Detta kräver att du är insatt i detaljer inom kemikalielagstiftningen.
  • Att hålla dig uppdaterad på lagkrav inom området och sköta kontroller av lagefterlevnad.
  • Att ansvara för myndighetskontakter inkl. tillståndsärenden, miljörapporter och tillsynsbesök.
  • Riskbedömningar inom produktionen gällande både arbetsmiljö och miljö.
  • Miljömärkningar, CE-märkningar etc.
Vi söker dig som har en Universitets- eller Högskoleutbildning inom miljöområdet alternativt inom kemi/biologi. Du har goda kunskaper om miljöbalken med tillhörande regelverk och övergripande kunskaper inom arbetsmiljö. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av en liknande roll men du skulle också kunna vara i början av din karriär då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad och noggrann med god administrativ förmåga. Vidare ser vi att du är initiativtagande, kommunikativ, självgående och flexibel.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett dynamiskt och expansivt företag. Du kommer att arbeta med högkvalitativa produkter och tjänster tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor. Du får en gedigen inskolning och möjligheter till personlig utveckling.

Låter detta intressant? Då är du välkommen med ansökan via www.jerrie.se Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 oktober. Om du har frågor, kontakta rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga