Hagmans/Colorex · Publicerad 26 sept

Som Teknisk Säljare Fordon utgår du från huvudkontoret i Fritsla och ansvarar för försäljningen i distriktet Västra Sverige. Du kommer även att få ett övergripande ansvar för försäljningen mot våra lackgrossister söder om Gävle. Arbetet innebär att vara Hagmans ansikte utåt mot proffsmarknaden för såväl befintliga kunder som vid bearbetning av nya potentiella kunder. Du driver säljprocessen självständigt; från att upprätta en offert till kontinuerlig vidareutveckling av relationen med kunden. Du kommer även att hålla i produktutbildningar på Hagmans Academy, arbeta med teknisk support och produktutveckling i samarbete med labbet, samt vara lyhörd för vad som händer i branschen för att fortsätta driva Hagmansvarumärket mot nya höjder.

Vi ser gärna att du som söker har följande kunskap och erfarenhet:
  • Erfarenhet av att arbeta med försäljning och kundrelationer
  • Teknisk kompetens inom ytbehandling av fordon
  • Goda kunskaper i Office-paketet och vana att arbeta i affärssystem
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Som person är du social, engagerad och ansvarsfull. Du trivs med ett självständigt arbete där du tar eget ansvar för att planera dina dagar och nå dina mål. Vidare är du stark vad gäller att bygga relationer och att skapa förtroende. Du är ett naturligt bollplank för dina kunder och motiveras av att hitta lösningar som gynnar båda parter.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett dynamiskt och expansivt företag. Du kommer att arbeta med högkvalitativa produkter tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor. Du får en gedigen inskolning och möjligheter till personlig utveckling.

Låter detta intressant? Då är du välkommen med ansökan via www.jerrie.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 oktober. Om du har frågor, kontakta rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43.
+ Läs mer om jobbet