Hanter Ingenjörsteknik AB · Publicerad Igår 08:29

Arbetsbeskrivning
Du har helhetsansvar för materialhanteringsavdelningen som arbetar med konstruktion, projekt och utveckling. Avdelningen består av projektledare, konstruktörer och offertingenjör, totalt 7 personer, som du har personalansvaret för. Du tillsätter rätt resurser till sålda projekt och stöttar och coachar dina medarbetare under projektets gång. Du är delaktig i flertalet affärer genom offertskede, teknikval, kalkyl, prissättning och deltar även själv i säljprocessen när säljarna behöver tekniskt stöd. I den här breda rollen deltar du även i upphandling av entreprenader för projekten, såsom styrning, scannrar, maskinutrustning etc. Andra uppgifter är utveckling/upprätthållande av standardkonstruktioner samt att delta i planeringen av verkstadens resurser i samverkan med bl a produktionschefen. Du rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi söker dig som har teknisk utbildning, gärna med inriktning mot maskiningenjör. Du har gedigen tekniskt inriktad arbetslivserfarenhet som exempelvis konstruktör, teknisk försäljare eller projektledare. Du har bred teknisk kunskap och förståelse och flera års erfarenhet av ledarskap med personalansvar. Erfarenhet av arbete med transportörer/ transportörssystem och konstruktion är meriterande. Flytande svenska samt goda kunskaper i engelska, gärna teknisk engelska, krävs för tjänsten.

Du har en coachande, motiverande ledarstil, kan delegera, vara bollplank och uppmuntra dina medarbetare. Med din lösningsorienterade läggning löser du problem med befintliga resurser anpassat efter situationen. Du tycker om att möta nya utmaningar, har förmågan att ändra agerande efter omständigheterna och motiveras av variationen i ditt arbete. Du har en positiv inställning, är tydlig och stresstålig. Att visa respekt för andra och samarbeta för att tillsammans nå bästa resultat är din utgångspunkt.

Urval och intervjuer pågår och besked ges i vecka 40. Om du har frågor kontakta Karina Andersson, 033-12 31 22.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 okt
Ort
Borås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Rekryteringen hanteras av
Maquire Sverige AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga