Humana Assistans AB · Publicerad 17 sept

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om Tjänsten: Jag är en kille på 21 år som bor ca en mil söder om Borås tillsammans med min familj. Jag söker nu en personlig assistent som kan hjälpa mig med allt praktiskt i min vardag. Jag har en CP-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med allt grundläggande så som att äta, hygien, kommunikation och aktiviteter.

Mina intressen är framförallt musik, surfa på datorn och att åka till badhuset och göra andra roliga utflykter. Promenader, teater och att gå en sväng på stan är andra aktiviteter som jag uppskattar. Jag gillar att vara ute i alla väder så det är viktigt att mina assistenter också tycker om det. Då jag är på badhuset varje vecka är det viktigt att du är simkunnig och tål klor.

Vi söker dig som:
Det är viktigt för mig att du är glad och positiv samt att du kan peppa mig i vardagen när det kommer till min dagliga träning. I perioder kan jag vara tålamodskrävande så det är viktigt att du har en stor portion tålamod. Vidare är det viktigt att du har gott om energi och kan ta egna initiativ. Det är av stor vikt att du tänker långsiktigt då det är kämpigt att byta assistent ofta.

Meriterande om du har:

%middot; Erfarenhet av yrket personlig assistent.

Körkort är ett krav

Tillgång till egen bil är fördelaktigt men ej krav, då kollektivtrafiken till kund är begränsad

Vi ser att du som söker behärskar svenska mycket väl i tal och skrift då både tal och skrivhjälp för kund förekommer.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B-körkort är ett krav.

Arbetstid / Varaktighet: Tjänst 1 är 70-100% och är en SLUV (så länge uppdraget varar)

Tjänst 2 är ca 20-25% och arbetstiden är förlagd på vardagar kvällstid (även dagtid vid behov) samt helger, då längre pass i samband med kortidshelg.
Kortidshelg innebär eventuellt nattarbete.

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: September 2018
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga