Industriverktyg IDG-Tools AB · Publicerad 16 apr 2020

Vi söker distriktsansvarig säljare till Borås och Västra Götaland med omnejd.

Vill du vara med och göra skillnad och samtidigt jobba med det du brinner för?
Hos oss kommer du utveckla samarbetet med befintliga kunder men även initiera nya kunder till vårt vinnande koncept av verktyg, maskiner och industriella förbrukningsartiklar.
Nu sätter vi fart mot nya mål och vi söker dej som älskar försäljning på riktigt och kan vara delaktig i dess utveckling. Du har driv, är utåtriktad och uppskattar snabba beslut.

Industriverktyg IDG-Tools är ett välkänt företag och äger ett starkt varumärke inom industrin. Vi ser gärna att du är teknikintresserad, har ett inre driv att arbeta med försäljning och tidigare erfarenheter inom sälj är en merit. Du är social och har lätt för att ta kontakt och genom din insats, inställning och driv har lett till ett bra resultat i tidigare anställning. Med en konkurrenskraftig produktmix, en unik säljutbildning med fortlöpande vidareutbildningar och starka varumärken bygger vi sedan över 20 år framtidens mest intressanta verktygs- och maskinbolag tillsammans i hela Skandinavien.

Bakom alla våra säljare står ett helt team av produktutvecklare, logistikexperter och inspirerade medarbetare som har motsvarande driv.

Välkommen med din ansökan till oss. Vi lägger stor tonvikt på din inställning och personlighet (mindre på betyg) och vi är övertygade att du kommer att trivas hos oss.

Vi erbjuder

    • Ett spännande och fritt säljjobb med bra grundlön och en generös provisionsdel.


    • En gedigen introduktion, där du får produktutbildning samt lär känna företagets olika avdelningar.


    • Uppbackning av ett starkt team "inhouse", vilket gör att du kan fokusera på försäljningen.


    • Internutbildning löpande med flera säljträffar under året.


    • Arbetsklimatet är familjärt med andan "laget före jaget".

Passar det här in på dig eller känner du någon som skulle passa bra för jobbet?

Frågor? Ring Esther på: 08-505 25 320 för en första kontakt eller skicka din ansökan redan nu via Ansök-knappen.

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Industriverktyg IDG-Tools AB är störst i Skandinavien inom verktyg och maskiner direkt till slutanvändare. Med en omsättning på totalt 250 miljoner i fyra länder och 165 anställda, varav
100 säljare, är vi även ledande inom lager och logistik. Med efterfrågade produkter och ett starkt eget varumärke i framkant är Industriverktyg IDG-Tools en stabil och trygg partner för både anställda och kunder att långsiktigt förlita sig på.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga