JMS Vattenrening AB · Publicerad 25 sept

Om jobbet

Byt karriär starta eget i en framtidsbransch -JMS Vattenrening

Vi expanderar kraftigt i hela Sverige, vår nästa marknad blir ett kontor nära Dig! Förverkliga din dröm driv eget framgångsrikt företag, som franchisetagare till

JMS Vattenrening!

En unik möjlighet som du inte vill missa!

JMS Vattenrening tillhandahåller marknadens mest konkurrenskraftiga vattenreningslösning. Du kan bli en av de nya framgångsrika franchisetagarna med din egen marknad. Vår målsättning är att etablera oss på ca 40 orter i landet. Innan året är slut är vi etablerade på drygt 25 tal orter i Sverige.

Vi söker dig som vill:

vara en del av JMS-familjen. Du vill hjälpa människor att få ett vatten av hög kvalitet. Du vill driva ett eget bolag inom en lönsam koncern och jobba mot samma mål som dina övriga kollegor i kedjan. Du blir det naturliga valet för alla som söker en lösning för sin privata vattenrening just på din ort.

Vi ger dig all kunskap du behöver kring vattenrening. Din primära uppgift blir att sälja JMS Vattenreningssystem till nya kunder på din tilldelade marknad/distrikt.

Vi vet att det i din region finns goda möjligheter för en god lönsamhet och fler nya arbetstillfällen.

Franchising är en företagsform som växer. Fler och fler ser nyttan av att samarbeta. Som franchisetagare får Du ta del av en redan fungerande verksamhetsidé, Du får utbildning och hjälp med marknadsföring bland annat.

Bra dricksvatten är en livsnödvändighet. Även i vårt land ökar behovet av vattenrening.

Din primära marknad som franchisetagare och egen företagare för JMS

Vattenrening är enskilda hushåll som har sin vattenförsörjning från egna brunnar.

Vi ställer höga krav på din förmåga att driva företaget. Du kommer att företräda ett av marknadens bästa vattenreningssystem.

Aktuella orter för nyetablering är:
  • Borås
  • Umeå
  • Karlskrona / Ronneby
  • Ystad / Trelleborg
Låter det här intressant? Vill Du veta mer vad det innebär, ring då till Anders Sjögren på telefon 070 -951 48 34. Vi vill ha din ansökan med personligt brev där du berättar om hur Du tror att just Du kommer att lyckas och vilken ort som är aktuell för dig, samt din CV. Sök här, eller skicka ansökan till: anders.sjogren@jms-vattenrening.se
+ Läs mer om jobbet