Montico HR Partner · Publicerad 12 jan

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär bland annat följande:
  • Installera och reparera data- och teleutrustning, exempel dra kablar.
  • Koppla kablar i mark
  • Sätta ihop/skarvning i mark
Arbetet bedrivs till största del utomhus, men det kan även förekomma telejobb inomhus. Viktigt är att man har baskunskap gällande hur man gör elinstallationer. Du kommer arbeta som ambulerande kabeltekniker. Ditt arbetsområde kommer vara Borås med omnejd.

Din profil

För att jobba som Kabeltekniker bör du ha en bakgrund där du har läst Elprogrammet på gymnasiet eller mångårig yrkesvana som kan motsvara utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenheter av elinstallationer.
Du ska vara flexibel och inte rädd för att ställa om till olika miljöer. Du ska ha förmåga och kunna jobba självständigt men även i grupp.
Eftersom du har kontakt med kunder i ditt jobb är det viktigt att du har ett högt servicetänkande och ett bra kundbemötande.
Som person är du praktisk lagd och har ett tekniskt intresse samt vana att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är van att arbeta utomhus.
Du har B-körkort.
Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande samt att alltid leverera minst vad vår kund efterfrågar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För kunds räkning (en av Sveriges största Telecom företag) söker vi Kabeltekniker.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Ort
Borås
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
4
Underkategori
Elektronik

Inga fler liknande jobb tillgängliga