PEN Interör · Publicerad 27 sept

Arbetsbeskrivning

Som montageledare är du den sammanhållande länken på våra bygg- och restaurangprojekt. Du utgår från huvudkontoret i Jönköping men till ungefär 50% av tiden så är du där våra projekt är. Vi arbetar i huvudsak i södra Sverige.

Du ansvarar för upphandling av montage/underentreprenörer och samordnar och planerar dessa resurser. Du är vårt ansikte utåt mot kund och deltar i bl.a. byggmöten och ansvarar för att tidplaner och byggbudget hålls. Vidare så ansvarar du för arbetsmiljödokumentationen och närvarar vid besiktningar.

När du är på kontoret så planerar du projekten tillsammans med dina kollegor. Du förbereder kommande projekt och planerar bl.a. för utleveranser.

Du rapporterar till projekteringschefen.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll inom bygg- och/eller inredningsbranschen och vi ser gärna att du har relevant utbildning för uppdraget.

Vi söker dig som är utåtriktad, social och nätverkande, egenskaper som vi sätter högt värde på då du kommer att vara PEN Interiörs ansikte mot kund. Vidare är du en lösningsorienterad, innovativ och driven person som gillar ett högt tempo. Du har lätt för att fatta beslut och arbetar gärna på ett strukturerat sätt.

Du har B-körkort.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PEN Interiör grundades 1992 och idag är de förstahandsvalet för många av Nordens ledande varumärken inom fackhandel, restaurang och tillverkningsindustri. Flera år i rad har de mottagit Expoförbundets Exhibition Stand Design Award för bästa mässmonter. PEN är också stolta innehavare av McDonald's Outstanding Supplier Award. Huvudkontor med ateljé, tillverkning och kontor ligger lättillgängligt utmed E4 i Torsvik, strax söder om Jönköping. PEN Interiör AB är en del av börsnoterade PEN Concept Group, där även butiksinredningsföretaget SSC i Lerum ingår. Gruppen har också en egen fabrik i Qingdao, Kina. Läs mer på www.pen.se.

I denna rekrytering samarbetar PEN Interiör AB med Montico HR Partner AB.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Johanna Grek, 036-17 33 34.

Sista ansökningsdatum är den 2 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Ort
Borås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Montico