Sigma IT Consulting · Publicerad 11 feb

Är du en erfaren utvecklare inom .NET med erfarenhet inom e-handeln som vill fortsätta utvecklas och ta klivet mot arkitekturområdet? Alternativt har du redan erfarenhet inom arkitekturområdet och vill fortsätta dela din tid mellan kod och arkitektur?

Sigma IT Consultings enhet Unified Commerce fokuserar primärt på projekt och åtaganden levererade inom områden som e- handel, PIM, MDM och kundkommunikationslösningar. Här får du möjlighet att arbeta med stora kunder som är Sveriges mest framgångsrika bolag inom sina respektive branscher.

DIN VARDAG

Som systemarkitekt får du en varierande vardag. Du kommer att arbeta nära Sigmas kunder för att ta fram de bäst anpassade lösningarna för varje enskild kund. Rollen innebär att du arbetar med analys samt lösningsförslag och implementeringar av system för e-handeln. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med andra kompetenta kollegor.

I rollen kommer du:

- Ha mandat och stora möjligheter att direkt påverka utvecklingen tillsammans med ett kompetent team.

- Balansera din tid mellan arkitektur och utveckling.

- Förankra och driva igenom idéer inom ditt område.

- Arbetssättet är agilt, det är korta beslutsvägar, vilket gör att det finns utrymme att bidra med nya idéer som skapar värde

VEM ÄR DU?

Du är van att arbeta med design och till viss del lösningsfrågor och diskuterar gärna dessa områden tillsammans med dina kollegor. Du trivs i att dela med dig av din kunskap till juniora personer i ett team där du får möjlighet att ta ett mentorskap. Din hemmaarena är Microsoftmiljö, med fokus på .NET och med erfarenhet av inRiver PIM, eller något annat PIM plattform.

Flexibilitet och vetgirighet är två komponenter som passar bra in på dig som person och medarbetare och givetvis tycker du att problemlösning är kul. Du trivs i en rådgivande roll och ser positivt på kunskapsdelning och tekniska diskussioner

kollegor emellan. Du tycker att kommunikation är viktig med såväl kunder som kollegor, du har även en affärsmässig och kundorienterad attityd.

OM SIGMA IT CONSULTING

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

DIN ANSÖKAN

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.

Vi tar emot ansökningar löpande.

Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila ansvarig rekryterare Albin Ljungquist, albin.ljungquist@sigma.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 apr
Ort
Borås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT