Sigma IT · Publicerad 6 feb 2020

Nu söker vi på Sigma i Borås dig som har stor passion för försäljning och kundrelationer. Du kommer att tillhöra vårt kontor som finns i centrala Borås men en stor del av din tid kommer att spenderas på besök hos våra kunder i Borås med omnejd.

Sökord: Säljare, B2B-sälj, B2B-sales, Account Manager, Key Account Manager, Sales-professional.

Hur ser rollen ut?

Du erbjuds en spännande och varierande säljroll där du tillsammans våra konsultchefer får driva allt ifrån små till stora komplexa affärer, med både nya och befintliga kunder.
Som Business manager är du den som aktivt tar kontakt med nya kunder med syftet att undersöka och proaktivt förstå deras IT behov och matcha detta med de tjänster vi på Sigma IT kan leverera. Du blir en viktig länk mellan Sigmas lokala chefer och våra kunder. Ditt fokus kommer att vara inom nykunds-bearbetning och tanken är att du ska bygga upp långsiktiga kundrelationer med fokus på kvalitet och en inställning som "partner" till våra kunder snarare än att enbart vara en "leverantör" av IT-konsulter.

Till ditt stöd har du en lokal närvaro i Borås i form av ett 20-tal kollegor som arbetar inom allt från systemutveckling, IT-projektledning, testning till ledarskap. Dina blivande kollegor på Borås-kontoret präglas av ett stort intresse för tekniken, en hög ambitionsnivå och en härlig stämning där vi ställer upp våra kollegor och har roligt. Att vara prestigelösa och dela med oss av vår kunskap är en självklarhet, tillsammans växer vi som ett lag!
Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att vi vågar be om hjälp.

Vem är du?

Vi ser att du har arbetat med försäljning av IT-konsulttjänster i några år och att du är redo för din nästa utmaning. Du har arbetat inom IT-området ett tag och pratar bekvämt om tekniken oavsett om din motpart är tekniskt bevandrad eller ej. Då arbetet sker till största del i Borås med omnejd ser vi helst att du bor lokalt eller i närheten. Då kunderna finns utspridda är det även ett krav att du har B-körkort. Egen bil är inte ett krav. Då det ställs stora krav på kommunikation i denna roll är det krav på flytande Svenska + goda kunskaper i engelska. Vi ser helst att du har läst en teknisk utbildning eller en utbildning med inriktning på sälj inom IT eller har förvärvat dig motsvarande kunskaper på annat sätt.

Som person är kommunikation en av dina tydliga styrkor. Du är aktiv och får energi av det personliga mötet. Du gillar när det är "fart" runtomkring dig. Du har ett stort kontaktnät och du värdesätter den personliga kontakten i alla dina relationer. Du gillar att skapa långsiktiga relationer och är givetvis en god ambassadör för våra värderingar (Passion & Execution) då du kommer att träffa många blivande kunder i din roll.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.
Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Tech Recruiter Shikar Karim, shikar.karim@sigma.se
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.
Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb 2020
Ort
Borås
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga