Sveba-Dahlen AB · Publicerad 23 sept

Sveba-Dahlen söker nu en Konstruktionschef där ditt ansvar blir att leda och vidareutveckla konstruktionsavdelningen med ett team om ca 10 personer. Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete i ett världsledande företag där du blir en nyckelmedarbetare. Du rapporterar till Utvecklingschef.

Ansvarsområden
  • leda och ansvara för konstruktionsavdelningen med eget budgetansvar
  • administrativa rutiner och processer inom konstruktionsområdet (produktstruktur, konstruktionsritningar och övrig teknisk produktdokumentation)
  • planering och genomförande av kundunika projekt
  • produktvård samt resurser i utvecklingsprojekt
Vi söker dig som har en lång och gedigen erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, med en god teknisk kunskap, med flerårig erfarenhet av att leda medarbetare. Du har god vana att arbeta med fokus på kvalitet och att driva förändringar för att förbättra flöden. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning inom maskinteknik eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du är en metodisk, organiserad och analytisk person. Driven, beslutsam och noggrann är andra ord som beskriver dig. Du har förmågan att leda och att motivera andra liksom att jobba mot avslut. Att du är van att ta ett stort eget ansvar, målinriktad och har en god kommunikationsförmåga ser vi som viktigt.

Att ha ett gott samarbete med övriga avdelningar på företaget är en förutsättning för att du ska jobba framgångsrikt och vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 2 oktober. Önskar du veta mer om tjänsten, kontakta Karina Andersson, 033-12 31 22.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga