Wallvision · Publicerad Igår 00:00

Arbetsbeskrivning
Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en ekonomiassistent som skall ansvara för företagets leverantörsreskontra. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara scanning av företagets inkommande leverantörsfakturor, betalningar och återrapportering av betalningar. Du kommer också ha en nära kontakt med våra leverantörer genom telefon och mail.

Du kommer också att arbeta tätt ihop med vår kundreskontraansvariga, vilket också gör att vi vill att du skall behärska inkommande betalningar och ha kännedom om övriga processer inom kundreskontran.

Vi arbetar med att ständigt förbättra våra flöden och arbetssätt, och där kommer du vara involverad i de fall reskontran berörs.

Bakgrund
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på gymnasienivå och gärna med några års erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra, samt god förståelse för redovisning.

Vi ser gärna att du har god datorvana och erfarenhet av arbete i större affärssystem. Vi arbetar i Jeeves, och kunskaper inom det är meriterande, men inte nödvändiga.

Som person är du driven, noggrann med ett gott sinne för detaljer. För att trivas i rollen behöver även vara flexibel och inte rädd för förändringar. Du behöver gilla att arbeta självständigt men även kunna arbeta tillsammans med andra. Du behöver vara flytande i svenska och ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en ersättning för en pensionsavgång och tänkt att starta 1 mars 2017. Vi ser gärna att du bor i Borås med omnejd. Tjänsten är på 75% med flexibla arbetstider förlagt mellan 8-16:30 med 30 minuters lunch. Företaget har kollektivavtal.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 6 november 2016. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77.
Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WallVision designar, tillverkar och säljer högkvalitativa tapeter över nästan hela världen genom fyra starka varumärken, bla. Boråstapeter. Bolaget grundades 1905 och är den ledande aktören inom tapetindustrin på den Nordiska marknaden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov
Ort
Borås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent