Willhem · Publicerad Igår 13:18

Är du intresserad av människor, hus och service? Nu söker vi en problemlösande bovärd som gillar att ta ansvar och leverera högsta kvalitet till våra kunder! Tjänsten gäller ett vikariat på ca 1 år och din huvuduppgift som bovärd är att under ledning av förvaltaren ansvara för fastighetsskötseln samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna.

Borås har idag 3377 lägenheter spridda över flera stadsdelar på bland annat Druvefors, Kristineberg, Sjöbo, Trandared och i Centrum.

I dina arbetsuppgifter ingår
  • skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter
  • utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema
  • utföra besiktningar vid av- och inflyttning
  • planering och utförande av reparationer och löpande underhåll
  • hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen
  • beställning och uppföljning av fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete
  • tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter

Utbildning & erfarenhet


Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete, lägenhetsbesiktning, VVS eller el är det meriterande. Har du erfarenhet från att arbeta med människor inom servicebranschen är detta också meriterande - vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen måste du vara ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla. Du kommer att vara en del av ett team som har målet att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster.

Willhem arbetar aktivt med värdegrunden, som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Det är värderingar som du måste dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal: http://jobb.willhem.se/ senast den 7 april. Urval kan komma att ske löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta förvaltare Kjell Andersson på telefon 033-4006217 eller mail kjell.andersson@willhem.se

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet/Arbetstid: Vikariat på ca 1 år, heltid

Lön: Fast lön
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 apr
Ort
Borås
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Serviceyrken

Inga fler liknande jobb tillgängliga