CompuGroup Medical Lab AB · Publicerad 16 nov

Beskrivning av produkten

CGM ANALYTIX är ett laboratorie informations system som används på allt från mindre laboratorier på vårdcentraler till stora automatiserade sjukhuslaboratorier.

Det finns olika discipliner för sjukhuslaboratorier. Klinisk kemi är den vanligaste och där analyseras blodprover för att hitta avvikande värden för olika ämnen, t.ex. kalcium eller hormoner. Inom klinisk mikrobiologi görs bakterieodlingar, t.ex. i urin för att identifiera vilka bakterier som finns och vilket antibiotika som fungerar bäst. Inom klinisk histologi/cytologi undersöker man kroppens vävnader och celler för att hitta, identifiera och diagnostisera sjukliga förändringar.

CGM ANALYTIX stödjer samtliga discipliners laboratorieprocesser, från märkning av prover till leverans av provresultatet till läkaren.

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk konsult hos oss på CGM LAB, får du en ny spännande roll som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Just nu är vi en intensiv fas där vi introducerar en ny generation system på marknaden baserat på senaste teknologin (HTML5, AngularJS, TypeScript).

I din roll som teknisk konsult kommer du att arbeta med våra kunder och kundens IT-avdelningar för att skapa ett optimalt stöd för utrullning, installation och underhåll av våra produkter. En annan del i rollen är att vara kittet mellan kunden och vår interna produkt- & utvecklingsorganisation.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bland annat:
  • Planera nya releaser hos kunder tillsammans med vår produktorganisation
  • Utföra uppdrag hos våra kunder kopplat till leverans av nya versioner och andra IT-relaterade uppgifter
  • Ha ett nära samarbete med våra kunders IT-avdelningar i samband med planering av nya releaser och förändringar inom kundens IT-miljöer.
  • Utveckla företagets interna processer för releasehantering och paketering
  • Resor inom främst Skandinavien ingår i rollen.
Din profil

För att trivas i rollen bör du ha lägst en eftergymnasial IT utbildning inom exempelvis systemvetenskap, eller motsvarande kunskap som vi anser likvärdig.
Du behöver även ha några års arbetslivserfarenhet inom någon IT-relaterad tjänst så som systemtekniker eller systemutvecklare.

Eftersom du ska skapa en ny process och optimera en befintlig behöver du vara en person som har ett inre driv, förmåga att se nya lösningar & har modet att stå upp för dem. Det är även mycket viktigt för att lyckas med rollen att du trivs i en social roll, har lätt för samarbete och kan kommunicera med olika yrkeskategorier så väl internt som externt ute hos våra kunder. Du skriver och pratar svenska & engelska obehindrat.

Det är meriterande om du
  • har erfarenhet från IT-branschen och/eller sjukvården
  • har erfarenhet av att utveckla en kunds verksamhet
  • har erfarenhet av Microsoft webbserver IIS & ASP.net
  • har kommit i kontakt med Service Oriented Architecture
Vi kommer att lägga stor vikt på att din personlighet lämpar sig för tjänsten.

UPPLYSNINGAR

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med placering i Borlänge.

Intervjuer kommer att ske löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten, kontakta Niklas Södergren (vår Utvecklingschef) på telefon 0243-21 68 43 eller e-post niklas.sodergren@cgm.com. För övriga frågor kontakta Sofia Olofsson (HR-chef) på telefon 0243-21 76 11 eller e-post sofia.olofsson@cgm.com.

ANSÖKAN

Du är varmt välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till sokjobbborlange@compugroupmedical.com. Märk din ansökan med TEKKON2017
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan därför stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi har gått över till urvals och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
CompuGroup Medical LAB är ett produktbolag inom medicinsk IT med kontor i Borlänge och Stockholm.
Vi ingår i den internationella koncernen CompuGroup Medical som har drygt 4 300 anställda och är en av världens största leverantörer av mjukvarusystem inom sjukvården.

Redan 1988, i Borlänge, utvecklade vi vårt första laboratoriesystem för klinisk kemi tillsammans med Falu lasarett. Därefter följde bl.a. Landstinget Gävleborg och Landstinget Värmland, kunder som vi jobbar med än idag. Vår huvudprodukt CGM ANALYTIX används av landsting och privata aktörer i
Sverige, Norge, Slovakien och Ryssland.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 nov
Ort
Borlänge
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
IT-Konsult
Kontakt
Mejla Sofia Olofsson

Inga fler jobb från CompuGroup Medical Lab AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga