Coor Service Management · Publicerad 4 dec

Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 7 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 8 000 MSEK.

Vi utför fastighetsunderhåll hos vår kund SSAB i Borlänge. Jobbet gäller såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. Vi söker därför en driven och duktig elektriker!

Som elektriker kommer du att ansvara för den dagliga driften av el-underhållet inom fastighetsbeståndet, du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Tillsyn och skötsel av fastigheter och processutrustning
  • Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
  • El-montage inom kontors och industrimiljö
  • Dokumentation
  • Framtagande av beställningar, offerter och kalkyler
  • Utföra och ansvara för olika kundprojekt
  • Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
Din bakgrund:

Det här är en spännande roll för dig som tidigare arbetat som t ex installationselektriker. Har du erfarenhet från styr och regler är det meriterande. Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning till ditt arbete och din omgivning. B-körkort är ett krav. Vi ser att du har relevant utbildning, t ex el-behörighet, samt minst 5 års erfarenhet av liknande arbete.

Ansök så snart som möjligt, dock senast 2019-01-31 då urval och intervjuer görs löpande.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Richard Larsson, platschef, tfn 070-6842260, richard.larsson@coor.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan
Ort
Borlänge
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga