Malmbergs Elektriska Aktiebolag · Publicerad 11 okt 2019

Vi söker dig som är utåtriktad och trivs med ett omväxlande arbete i en intressant bransch. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakt förutsätter vi att du är en öppen, positiv och serviceinriktad person.

Du bör ha erfarenhet av butiksförsäljning, vara ansvarsfull och ha förmåga att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har elkompetens eller tekniskt intresse. Eftersom branschen är mansdominerad ser vi gärna kvinnliga sökanden.

I dina arbetsuppgifter ingår:
Försäljning över disk
Orderregistrering
Påfyllning av och expediering från butikslager

Frågor kring tjänsten besvaras av Stefan Andersson, 070-641 39 00.

Din ansökan märkt "Butikssäljare Borlänge", som vi vill ha senast 2019-11-11 sänder du till jobb@malmbergs.com

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse.

Notera: Sista ansökningsdag är endast ett datum för hur länge annonsen ligger kvar. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Malmbergs Elektriska AB (publ) är ett nordiskt handelshus i elmaterielbranschen med huvudkontor i Kumla och har sedan 1981 bedrivit försäljning inom områdena belysning, elektriska motorer, kapslingar, kabel, centraler, startutrustning, verktyg och installationsmateriel. Bolaget har dotterbolag i de nordiska grannländerna samt 33 egna butiker och är sedan 1999 noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. 2018 omsatte koncernen 613 milj. SEK och sysselsatte 156 personer.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 nov 2019
Ort
Borlänge
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik

Inga fler jobb från Malmbergs Elektriska Aktiebolag tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga