Rive Juridiska Byrå AB · Publicerad 19 sept 2019

Jurist, allmän domstol
Du har Jur. Kand. eller Juristexamen, är smidig och kreativ. Byrån tillhandahåller internutbildning med fokus på förhandlingsmetodik och teknik, rättsområdet och mera därtill. Erfarenhet eller särskilda studier i arbetsrätt är meriterande. Som person är du analytisk och har ett stort intresse för problemlösning. Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Dessutom är du skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

RiVe Juridiska Byrå är en av landets ledande arbetsrättsbyråer. Byrån handlägger årligen ett mycket stort antal arbetsrättsärenden för våra arbetsrättsklienter. Som specialistbyrå inom arbetsrätt arbetar vi med en helt självutvecklad metodik, djup juridisk kunskap, avancerad branschkännedom samt målinriktad och verklighetsanpassad klientservice. Allt i syfte att tillvarata våra klienters intressen och eventuell rätt.

RiVe Juridiska Byrå AB söker nu ytterligare jurister till vårt process- och förhandlingsteam. Vi företräder såväl arbetstagare som arbetsgivare i arbetsrättsliga tvister i eller utanför domstol. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att arbeta i en förhandlande och processande funktion. Syftet är att du ska utvecklas till att bli en specialist inom rättsområdet.

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Kompetenser
Juristexamen (Krav)

Språk
Svenska (Krav), Engelska (Krav)

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Skicka ansökan till:
jobb@rive.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Byrån är en av landets ledande specialistbyråer och med 30 anställda även Sveriges största byrå inom arbetsrätt, vi erbjuder avancerade uppdrag åt väldigt spännande klienter, sannolikt marknadsledande löne- och anställningsvillkor samt vassa och inspirerande kollegor.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Rive Juridiska Byrå AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga