Trafikverket · Publicerad Igår 16:06

Arbetsuppgifter
Som systemtekniker kommer du hantera antivirusmiljöer, livcykelhantering, incident- och larmhantering på våra antivirusplattformar. Du kommer att delta i det löpande arbetet med drift av antiviruslösningar i både operativ miljö (väg/järnväg) och administrativ miljö. Du kommer att delta i olika uppdrag inom antivirus men även inom annan IT-säkerhet t.ex. hantering av incidenter och larm inom övriga säkerhetsprodukter som exempelvis innehålls- och surffiltrering. Det ingår även i dina arbetsuppgifter att göra löpande dokumentation av systembeskrivningar.

Schemalagd beredskap utanför kontorstid ingår

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har flerårig erfarenhet av arbete inom support och drift inom IT-området
  • har erfarenhet av IT-säkerhet
  • har dokumenterad erfarenhet av antivirusprodukter för servrar och klienter
  • har arbetslivserfarenhet av Microsoft Windows i klient och servermiljö
  • har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
Det är meriterande om du
  • har kunskaper i Linux och Unix
  • har arbetat med innehållsfiltrering av mail- och surftrafik
  • har erfarenhet av andra säkerhetsprodukter, till exempel inom nätverkssäkerhet
  • har arbetat inom en större organisation
Som person är du analytisk, strukturerad och arbetar metodiskt. Du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är duktig på att arbeta självständigt.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-11-22

Upplysningar

Rekryterande chef Martin Malm
0101234898

SEKO Tony Ridderstedt
0101257441

SACO Kjell Israelsson
0101257225

ST Magnus Hedström
0101232828
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 nov 2019
Ort
Borlänge
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga