Trafikverket · Publicerad 21 okt 2019

Arbetsuppgifter
Har du ett brinnande intresse för systemutveckling? Vill du arbeta i en kreativ organisation där du bidrar till utvecklingen av framtidens transportsystem?

Vi söker dig som vill arbeta som systemutvecklare IT där utmaningen till stor del ligger i att arbeta med operativt kritiska applikationer. Vi förvaltar och utvecklar applikationer som har avgörande betydelse för trafiken på vägar och järnvägar vilket ställer höga krav på prestanda, tillgänglighet och säkerhet. I ditt dagliga arbete samarbetar du i team med ett agilt arbetssätt, såsom standupmöten, sprintplanering och demos. Du medverkar i hela kedjan från kravfångst till driftsättning. En stor del av tjänsten innebär arbete med programmering där du har ansvar för att designa, utveckla och testa komponenter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket
  • har en högskole- eller universitetsexamen om minst 180 hp (120p) med inriktning IT alt. har du annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som av oss kan bedömas likvärdig.
  • erfarenhet av systemutvecklingsarbete i hela kedjan; kravställning, design, programmering, test och driftsättning
  • erfarenhet av programmering inom Microsoftplattformen med C# och .NET
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av .NET Core
  • har erfarenhet av Azure DevOps
  • har erfarenhet av enhetstester
  • har erfarenhet av microtjänster (micro services)
  • har erfarenhet av webbutveckling och SPA-applikationer (Single Page Application) med tekniker såsom typescript, angular
Vi söker dig som är van att använda din problemlösningsförmåga på ett kreativt och nytänkande sätt för att kunna utveckla lösningarna utifrån både helhetsperspektiv och förvaltningsbarhet. Du drivs av samarbete och vill utvecklas i rollen och ta dig an nya arbetsuppgifter och kunskap inom nya tekniker.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Urvalstest och arbetsprov kan komma att appliceras i denna rekrytering.

Vi intervjuar löpande med start under annonseringsperioden.

Intervjuort: Borlänge

Möjliga placeringsorter:Borlänge

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-11-18

Upplysningar

Rekryterande chef Christina Sveder
0101231124

SEKO Tony Ridderstedt
0101257441

SACO Kjell Israelsson
0101257225

ST Magnus Hedström
0101232828
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 nov 2019
Ort
Borlänge
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga