AB Botkyrkabyggen · Publicerad Idag 00:00

Vi söker nu en Lokalansvarig till Botkyrkabyggen och dess dotterbolag. Som Lokalansvarig är du en del av ekonomiavdelningen och är direkt underställd Ekonomichefen.

Ansvar och arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
  • Löpande hantering och uppföljning av bolagens kommersiella hyreskontrakt.
  • Ansvarig för framtagande av nya hyreskontrakt och där tillhörande bilagor.
  • Strategisk förändring och utveckling av bolagens lokalinnehav.
  • Konsultativ roll där projektledning och förhandling i det dagliga arbetet ingår.
  • Delta i budget- och prognosprocesser samt där tillhörande rapportering.
  • Leda och utveckla rutiner och processer i bolagens kommersiella verksamhet.
  • Aktivt stödja bolagets avdelningar avseende lokalfrågor.
  • Aktivt följa och förmedla förändringar och nya lagkrav inom området för lokaler.
Vid behov fungerar du som en backup för övriga anställda på ekonomiavdelningen samt är ekonomichefen behjälplig vid andra arbetsuppgifter som kan uppstå inom tjänstens och avdelningens ramar.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har en ekonomisk eller samhällsbyggnadsutbildning från högskola eller universitet samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från fastighetsbranschen. Du har tidigare arbetat med processutveckling samt har dokumenterad erfarenhet av kommersiell verksamhet. Som person är du ansvarstagande, analytisk och kvalitetsmedveten. Du har goda kunskaper i Excel och arbetar på ett strukturerat och lösningsorienterat sätt. Du är relationsskapande och har en god kommunikativ förmåga.

Övrigt


Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling och många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan

Närmare upplysningar lämnas av Fredrik Vitrera Luiga, Ekonomichef, tfn 070-162 94 82. Du är välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@botkyrkabyggen.se dock senast den 21 januari.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Märk din ansökan med ”Lokalansvarig”.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 600 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade- pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga