Botkyrkabyggen · Publicerad 4 jan 2021

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 11 000 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.Vi söker nu en Controller till vår ekonomiavdelning. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling och många kontaktytor både i och utanför företaget. Som anställd får du ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård och ett gott arbetsklimat.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som Controller kommer du arbeta med uppföljnings-, budget- och prognosprocesser samt ansvara för framtagande av rapportering mot ledning och styrelse. Du kommer ansvara för månatliga interna verksamhetsrapporter och ekonomisk nyckeltalsanalys samt delta i upprättande av företagets månads-, tertial- och årsbokslut. Därutöver utgör du en resurs för ekonomisk projektuppföljning avseende renovering, underhåll och nyproduktion på Bygg- och teknikavdelningen. I rollen ingår även att stödja chefer och medarbetare avseende ekonomiska frågor samt vara Ekonomichefen och övriga kollegor på ekonomiavdelningen behjälplig i allehanda utredningar eller arbetsuppgifter som kan uppstå inom avdelningens ramar. Som Controller ska du även vara systemansvarig för bolagets uppföljnings- och analyssystem. Du kommer vara direkt underställd Ekonomichefen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gärna har högskoleutbildning dock lägst gymnasieutbildning och flerårig erfarenhet som Controller i fastighetsbranschen. Vi ser också att du har goda kunskaper inom fastighetsekonomi och redovisning.

Som person har du en god samarbetsförmåga och är duktig på att hitta nya angreppsätt i arbetsrelaterade frågor. Du har förmåga att förmedla information och kunskaper inom bolaget på ett pedagogiskt sätt. Rollen kräver också en god numerisk analytisk förmåga och att du är kvalitetsmedveten i ditt sätt att arbeta.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Tumba.

Du är välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 18 januari 2021. Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information kontakta Fredrik Luiga, Ekonomichef, tel. 070-162 94 82. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.botkyrkabyggen.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga