Botkyrkabyggen · Publicerad 13 jan 2021

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 11 000 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.Vi söker nu en reparatör som ska arbeta för att ta hand om våra fastigheter och kunder på bästa sätt. Botkyrkabyggen har totalt fem geografiska områden som är organiserade i två affärsområden. I varje område arbetar reparatörer tillsammans med miljövärdar, bovärdar, en områdesassistent och en områdeschef.

Ansvarsområden

I arbetet som reparatör ingår att åtgärda och dokumentera inkomna fel i våra bostäder samt ansvara för beställningar och uppföljningar av utförda arbeten. I tjänsten ingår även enklare VVS-, vitvaru-, snickeri- och elarbeten m.m., vilket innebär att reparatörerna har mycket kontakt med våra hyresgäster och underentreprenörer.

Kravprofil

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt gärna erfarenhet från fastighetsbranschen. Har du specialistkunskap inom VVS eller snickeri och allmänna kunskaper inom el är det en fördel. Vi ser gärna att du är flerspråkig. Körkort är ett krav.

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och är samtidigt självgående i ditt arbete.

Övrigt

Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter att påverka innehållet i arbetet. Tjänsten ger dig många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan

Du är välkommen att skicka din ansökan dock senast den 27 januari 2021. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga