Försvarsmakten · Publicerad 5 okt

Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet.

I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv.

Hemvärnets stridsskola, HvSS, har uppgiften att leda chefsutbildning, utbildningssamordning och kvalitetsuppföljning avseende all utbildning riktad mot hemvärnsförband samt utveckling av utbildningsmetoder, organisation och metodik. Skolan är belägen i naturskönt område mellan Mälaren och Bornsjön ca 1,2 mil norr om Södertälje. Körkort och bil är en nödvändighet då vi saknar förbindelser med kollektivtrafik.Stödavdelningen vid Hemvärnets Stridsskola söker en ny medarbetare. Du kommer att ingå i ett mindre arbetslag där man stöttar varann och jobbar över gränserna. Huvudsakliga arbetsuppgifter är alla uppgifter som förekommer i servideförråd såsom beställning, inventering, kundmottagning, förrådsställning och utlämning mm. Tjänsten innebär även säsongsarbete parkskötsel, den varmare säsongen är det bland annat gräsklippning, köra röjsåg och sköta omgivningarna. På vinterhalvåret hjälper man till med snöröjning. Normalt tjänstgör man vardag, dagtid men helgarbete förekommer ca 3-5 gånger per år. I din befattning kommer du även att arbete en hel del administrativt Försvarsmakten har redovisningssystem SAP/Prio och LIFT vilket är en fördel om du känner till. I din vardag kommer du att ha mycket kontakter med kunder och leverantörer vilket ställer höga krav på bemötande och servicekänsla

Kvalifikationer:
Vi ser att du har lägst en avslutad 3-årig gymnasial utbildning eller annan kompetens som vi bedömer likvärdig.
Körkort B manuell växellåda
Mycket goda datakunskaper
Och god fysik och hälsa då delar av arbetet är fysiskt tungt

Meriterande:
Flera års erfarenhet av förråd/lagerarbete eller likvärdigt arbete
C-körkort och/eller hjullastare alt hjultraktor
Vana att hantera motorsåg och röjsåg.
Erfarenhet av Försvarsmaktens system SAP/Prio och Lift

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har vana att arbeta självständigt och gillar att ta ansvar. Servicekänsla är naturligt för dig. Du har också en utpräglad social kompetens och tycker om att ingå i ett lag och lösa uppgifter över gränserna. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.
Arbetsorten är Vällinge/Norsborg och observera att vi saknar allmänna kommunikationer varför du måste ha tillgång till bil.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Mer upplysningar om tjänsten kan lämnas av C Stödavdelningen Åke Levin 08-5845 4917

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga