Netel Group · Publicerad Idag 15:38

Arbetsuppgifter

Som HR Manager ansvarar du för att driva HR-frågor i nära samarbete med organisationens chefer. Uppgiften blir att utveckla och implementera befintliga och nya HR-processer i koncernens bolag. Du kommer att ingå i koncernledningsgruppen och den svenska ledningsgruppen och rapportera till koncernchefen. Netel sitter i fina lokaler i Slagsta, Stockholm.

Rollen innebär;
  • Att du är en aktiv del i ledningsgrupperna och driver HR-arbetet framåt
  • Delaktighet i verksamhetsnära och strategiska beslut, exempelvis vid förvärv
  • Att implementera HR-processer och system som stödjer den operativa verksamheten
  • Utveckling av ledar- och kompetensutvecklingsprogram
  • Att agera stöd till chefer i HR-relaterade frågor, exempelvis inom arbetsrätt
  • Rekryteringsstöd till organisationens chefer
Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig med gedigen och bred erfarenhet av HR-frågor, gärna från en nordisk koncern. Du har relevant akademisk examen samt flerårig erfarenhet som HR Manager där du ingått i ledningsgrupp.

För att trivas hos Netel bör du vara målinriktad och engagerad och kan med lätthet växla mellan högt och lågt.

Vi erbjuder

Netel är ett entreprenöriellt bolag med starkt engagemang och vi har entusiastiska medarbetare. Hos oss är laget viktigare än jaget, därför tror vi att så många stannar hos oss. Det återspeglar sig också i medarbetarundersökningarna som visar ett väldigt positivt resultat. Värdeorden Netel lever efter är Nära, Engagerade, Trovärdiga, Effektiva och Långsiktiga.

Netel

Netel är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Företaget bygger fysiska bredbands- telekom och elnät i Norden och levererar sedan 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. Netel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet. Netel bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Finland, huvudkontoret finns i Slagsta, Stockholm.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på tfn 073-521 65 98. Vi ser fram mot att få din ansökan med CV & personligt brev via www.wise.se/jobb. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2016-12-16. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Ort
Botkyrka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Rekryteringen hanteras av
Wise Professionals AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga