Södertörns Fjärrvärme · Publicerad 21 dec

Lockas du av en bred roll med fokus på ekonomi, verksamhetsutveckling, HR och IT?
Trivs du med att arbeta verksamhetsnära?
Är du en kommunikativ och trygg ledare som vill vara med och utveckla företaget?

Då kan du vara den Administrative chef som Södertörns Fjärrvärme söker.

Beskrivning av tjänsten

Som Administrativ chef rapporterar du till företagets VD och sitter i ledningsgruppen för företaget. Tjänsten påminner mycket om en traditionell CFO-roll men med ett bredare ansvar.

Du leder en avdelning med väl fungerande redovisning, ekonomistyrning, IT-system, inköp, HR-stöd och kvalitets och miljöledningssystem. Du ansvarar för ekonomi och administration och bolagets gemensamma arbete inom ekonomi, IT, verksamhetsutveckling, HR, inköp och säkerhet. Till din hjälp har du 7 medarbetare som är specialister inom respektive område. Tillsammans förväntas ni erbjuda interna och externa aktörer processer med hög kvalitet, service och kostnadseffektivitet. Rollen kommer att innebära ett varierande och prestigelöst arbetssätt där du både arbetar operativt och strategiskt.
I rollen ingår ansvar för:
 • Övergripande ansvar för hela ekonomileveransen inklusive redovisning och controlling.
 • Upprättande av bokslut, årsredovisning och deklaration.
 • Finansiering och likviditetsplanering.
 • Verksamhetsutveckling, samordning och struktur av ledningssystemet.
 • Övergripande ansvar för inköp och avtalshantering.
 • Drift, underhåll och utveckling av bolagets IT-system.
 • Ansvar för fastighet och fordonspark.
Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av en liknande roll. Du har en relevant högskoleexamen inom ekonomi. Du är en van användare av excel och har en god systemkunskap. Du är en kommunikativ, coachande och trygg person med lång ledarskapserfarenhet. Du är driven, engagerad och uthållig. Du är proaktiv och initiativrik och en person som skapar förtroende. Du har en förmåga att förstå olika anställdas behov och hur man möter dem för att skapa långsiktiga och stabila relationer.

Vi söker dig som har:
 • Gedigen bakgrund och erfarenhet inom ekonomi
 • Ledarskapserfarenhet, gärna för en större grupp
 • Operativ och strategisk erfarenhet av arbete i ledningsgrupp
 • God förståelse för såväl helhet som detaljer
 • Erfarenhet av frågor inom HR, IT och verksamhetsutveckling
Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Södertörns Fjärrvärme med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Södertörns Fjärrvärme AB är ett lokalt energibolag med verksamhet i kommunerna Huddinge, Botkyrka och Salem. Med produkten fjärrvärme tillgodoser företaget en betydande del av värmeleveranserna inom kommunerna. Förutom värme så ingår även energikonsultativa tjänster, service och kyla i produktsortimentet. Bland kunderna finns allt från industrier och kommunal verksamhet till fastighets- och villaägare. Kundrelationerna kännetecknas av långa avtal, hög servicegrad och lyhördhet för kundernas behov.

Bolaget har 50 anställda och en omsättning på ca 650 miljoner. Bolaget ägs av Södertörns Energi som i sin tur ägs av kommunerna Botkyrka och Huddinge.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Ort
Botkyrka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga