Montico · Publicerad 1 dec

Arbetsbeskrivning

Arbetet bedrivs ofta i projektform där du kommer att arbeta med mekanisk konstruktion av både enkla standardkomponenter och mer avancerade tekniska system. Du kommer att samarbeta med ett stort antal personer både internt och externt i projekten. Olika CAD-program förekommer.

Din profil

Vi söker dig som är en noggrann, analytisk och ambitiös person med stort tekniskt kunnande. Du är högskoleingenjör med inriktning maskinteknik och har du erfarenhet är det givetvis en fördel. Kunskap i svetsade och bockade konstruktioner samt modern produktionsteknik är en stor fördel. Du måste ha god datavana och kunna engelska och svenska i tal och skrift. Känner du igen dig i beskrivningen ser vi fram emot att få din ansökan omgående!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Just nu ser vi en stor efterfrågan av konstruktörer hos våra kunder i Östergötland. Vi söker därför dig som har ingenjörsutbildning och/eller erfarenhet av konstruktion för längre uppdrag. Du kommer att vara anställd hos Montico och arbeta på plats hos någon av våra kunder.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vi gör löpande urval och tari gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga