Montico · Publicerad 21 sept

Arbetsbeskrivning

Du kommer att jobba på utlastningsavdelning som traversförare i kranhytt. Förutom utlastningsarbete förekommer också en del diversearbete som avsyning och sortering av stål.

Din profil

Du har erfarenhet av arbete inom industrin, gärna med någon form av verkstadsteknisk utbildning i grunden. Du har kört travers och har artbetat i kranhytt.
Du är intresserad av att lära dig nya saker och kan arbeta flexibelt både vad gäller skifttider och med olika arbetsuppgifter.
Som person du är positiv, effektiv och har ett stort kvalitets tänk samt att du ser eventuella problem som en förbättringsmöjlighet.
Vi använder oss av datorer i produktion vilket gör att du bör ha en viss datavana.

Körkort och bil är ett krav.

Truckkort är meriterande, traversvana är ett krav.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi söker en traversförare till utlastningsavdelning. Du kommer att vara anställd som konsult i vår verksamhet och bli uthyrd till vår kund i Boxholm.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga