Skåne Blekinge Vattentjänst AB · Publicerad 4 mars 2019

SBVT är ett av VA-huvudmännen gemensamägt driftbolag, vars uppgift är att sköta driften av VA-anläggningarna i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge kommuner. Tillsammans har de fyra kommunerna knappt 53 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till de vatten-och avloppsanläggningar som SBVT sköter.

Bolagets vision är "Tillsammans för långsiktigt trygga vattentjänster" och efter att ägarna har beslutat om stora investeringar för de närmaste 25 åren befinner vi oss i ett spännande utvecklingsskede.

Arbetsbeskrivning
Som operativ verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för det löpande drift- och underhållsarbetet på VA-ledningsnäten i de fyra SBVT kommunerna. I arbetsuppgifterna ingår dessutom budgetansvar, arbetsmiljöansvar samt deltagande i ledningsgrupp.
Vi är en förhållandevis liten flexibel organisation, där ledordet är samverkan. Förutom en egen kompetent grupp på drygt 20 personer, inklusive arbetsledare, som ingår i din avdelning finns ett brett resursstöd med hög kompetens inom bolaget.

Vem är du?
Den vi söker ska ha relevant utbildning/erfarenhet av arbete, på chefsnivå eller som projektledare/byggledare, inom entreprenadverksamhet. Som person är du drivande, engagerad, ansvarstagande och självgående. Det är också betydelsefullt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera på ett bra och smidigt sätt, både internt och externt. Eftersom vår verksamhet står inför spännande utmaningar och utveckling bör du vara lösningsorienterad och drivas av att medarbetare och organisationer utvecklas därtill.

Tjänsten kräver att du har körkort (B-behörighet)
Tillsvidareanställning - heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Ort

Bromölla

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök med CV och personligt brev.

Om du har frågor kan du kontakta Kitty Frejd på 0733 40 43 30 eller maila kitty@engqvistzimmerman.se

Tidsplan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då vi hanterar alla ansökningar löpande!

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 apr 2019
Ort
Bromölla
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Kontakt
Mejla Kitty Frejd

Inga fler liknande jobb tillgängliga