Megger · Publicerad 10 nov 2020

SENIOR KONSTRUKTÖR INOM KRAFTELEKTRONIK
Megger växer! Vill du att ditt arbete ska bidra till ett mer hållbart och säkert samhälle? Vi hjälper våra kunder att varje dag kunna leverera den elektriska energi som vi människor använder runt om i världen. I rollen som konstruktör hos Megger får du arbeta med avancerade test- och mätinstrument tillsammans med seniora och kompetenta kollegor som alla har ett gemensamt brinnande intresse för teknik! Intressant? Läs vidare!

Om tjänsten
Megger söker dig som är konstruktör med ett passionerat intresse för kraftelektronik, som kan bidra med utveckling av våra unika produkter. Tjänsten består främst av följande arbetsuppgifter:
 • Kraftelektronikkonstruktion för våra mätinstrument. Allt från låg effekt till flera kilowatt.
 • Konstruktion av analog mätelektronik
 • Design av koncept- och principlösningar
 • Framtagning av konstruktionsunderlag och systembeskrivningar
 • Test av nya konstruktioner och prototyper
 • Vidareutveckling och underhåll av befintliga produkter
Som anställd hos Megger erbjuds du att
 • Arbeta med världsledande teknik inom bärbara test- och mätinstrument för elektriska mätningar.
 • Arbeta under samma tak som både produktledning, inköp och produktion vilket är unikt i branschen.
 • Verka i en kreativ arbetsmiljö med egen labb-bänk och ett välutrustat EMC-labb.
 • Få en närvarande och engagerad chef - samtliga chefer hos Megger går ledarskapsprogram för att kunna stötta alla sina medarbetare på bästa sätt.
 • Bli en del av ett företag med stor mångfald, dedikerade medarbetare och ett gemensamt brinnande intresse för tekniken.
 • Megger kännetecknas av en inkluderande företagskultur med korta kommunikationsvägar.
Du som person
Du är förmodligen civil- eller högskoleingenjör inom elektroteknik. Du har flera års erfarenhet inom kraftelektronikkonstruktion. Du har instrumentvana och tycker det är roligt att labba. Du har kännedom om gällande standarder och direktiv inom teknikområdet som LVD och EMC. Det är meriterande om du har erfarenhet inom digital elektronikkonstruktion och DSP-programmering för styrning och reglering av omvandlare. Som person är du öppen, drivande och resultatinriktad. Du har ett stort teknikintresse och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du gillar det mindre bolaget där du kan vara med och påverka. Eftersom vi arbetar tvärfunktionellt inom Megger behöver du ha lätt för att samarbeta inom och mellan avdelningar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

I denna rekrytering samarbetar Megger med AH Executives. Frågor kring processen besvaras av Rekryteringskonsult Inez Almquist, inez.almquist@ahexecutives.se eller tel 0737 084194.

Frågor kring tjänsten besvaras av Anna Halldén, Team Manager - HW Engineering, 08-510 196 10 eller anna.hallden@megger.com.

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt då presentation till Megger sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Megger Group är en ledande leverantör av högteknologisk test- och mätutrustning för elkraftsbranschen. Genom att hjälpa våra kunder att leverera den elenergi du använder varje dag på ett effektivt sätt bidrar vi till ett mer hållbart och säkert samhälle. Vi utvecklar och tillverkar avancerad hård- och mjukvara för att erbjuda kunder över hela världen en totallösning innehållande support, service och kurser i provning och underhåll av högspänningsutrustning. Megger Sweden AB omsätter ca 300 Mkr och har drygt 100 anställda på kontoret i Danderyd. För mer info se www.megger.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 jan 2021
Ort
Danderyd
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga