Placera Personal AB · Publicerad 27 aug

Om Nordström Assistans
Nordström Assistans har funnits sedan 1998 och erbjuder assistans i runt om i hela Sverige. De har kontor i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare och har sammanlagt drygt 300 kunder och 1400 medarbetare. I Stockholm sitter Nordström Assistans i fina lokaler vid Danderyd.

Om tjänsten
Nordström Assistans söker nu en redovisningsekonom för ett kortare vikariat. Tjänsten kommer att vara ett konsultuppdrag på 3 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Placera Personal och arbeta hos Nordström Assistans. Tjänsten är på heltid med arbetstiderna 8.00-17.00.
Som redovisningsekonom hos Nordström Assistans kommer du arbeta tillsammans med 5 personer på ekonomiavdelningen. I rollen ingår arbetsuppgifter såsom: redovisning, bokföring, fakturering, kontoavstämningar, kvittohantering och en del utläggsredovisning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
För att passa i rollen som redovisningsekonom hos Nordström Assistans tror vi att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror även att du har god systemvana och gärna arbetat i systemet AX (meriterande). Vidare är du flytande i svenska i både tal och skrift. Som person är du glad och positiv, prestigelös och gillar att arbeta både självständigt och i team.

Intresse för tjänsten?
Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.
Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 sept
Ort
Danderyd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga