Team Olivia AB · Publicerad 4 maj 2021

Din nya vardag?Som HR- Business Partner på Team Olivia kommer du få möjlighet till en bred och affärsnära roll i en organisation som verkar för ett rikare och värdigare liv för varje individ.

En betydande del av dina arbetsuppgifter kommer vara att arbeta förebyggande och framåtriktat med HR-frågor där du bidrar till att öka kompetensen för koncernens chefer inom HR-området. Du levererar god service i HR -ärenden gentemot våra dotterbolag, vårt huvudkontor och externa parter. Du kommer jobba nära ledningarna i våra affärsområden och stöttar i diverse organisationsfrågor. Du är också en viktig spelare i utvecklingen av Team Olivia AB som en av branschens mest attraktiva arbetsgivare! Förutom det breda HR-arbetet kommer du ha funktionsansvar inom ett HR-specialistområde. Du rapporterar direkt till HR-chefen för koncernen och blir en viktig person, där du tillsammans med chefer och kollegorna i HR-teamet bedriver kvalificerat HR-arbete.

Vi håller till i trevliga lokaler i Danderyd, Stockholm.

Om dig
För att lyckas i denna roll behöver du ha minst fem års erfarenhet från en bred HR-roll, gärna Business Partner-roll i eller motsvarande där du stöttar en affärsenhet eller ett verksamhetsområde.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av och motiveras av det breda HR-arbetet. Du trivs i en verksamhetsnära roll där du stöttar cheferna, både strategiskt och operativt. Du är vad man skulle kunna kalla HR-kompetent, dvs erfaren och trygg i både det operativa och strategiska HR-arbetet. Du är vidare van vid att samverka och förhandla med fackliga parter. Som person är du självgående, strukturerad och drivande med förmågan att vara operativ och få saker att hända.

I grunden har du en högskoleutbildning inom HR eller annan relevant utbildning inom området. Dina utmärkande personliga egenskaper är att du är engagerad, trygg och har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Som HR Business Partner hos oss är du konsultativ och trygg i dig själv. Du gillar att ta ansvar och att arbeta proaktivt.

Om Team Olivia
Team Olivia är ett ledande omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns nära våra kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra cirka 13 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag. Läs gärna mer om oss HÄR!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här - https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2021-05-20

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga