Verisure Field Sales · Publicerad 16 juli

Trygghetskoll Hemma i Norrort AB är sedan flera år franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Tillsammans med dig kommer vi att nå våra mål och samtidigt hjälpa privatpersonerna i vår region till en säkrare vardag.

Tjänsten som säljare

Som säljare hos oss är du ansvarig för hela säljprocessen. Du möter kunderna i deras hem för att erbjuda vårt unika säkerhetskoncept. Vi stöttar med coachning, bokade besök med mera.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Kollegor med lång erfarenhet som kommer att kunna hjälpa dig att nå framgång
  • Familjekänsla inom företaget
  • Utbildning genom Verisure Sales Academy
  • Marknadsmässig lön
  • Säljtävlingar med resor för bästa säljare m.m.
Kontaktpersoner

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Kristina M. Mijajlovic på telefon 0708239784 eller maila till kristina.maksimovi-mijajlovic@verisure.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail p.g.a. GDPR.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 sept
Ort
Danderyd
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga