Werksta · Publicerad 6 maj 2020

Vill du arbeta i en bred redovisningsroll i en verksamhet som befinner sig i en expansiv fas? Är du en ambitiös och driven person med erfarenhet av redovisning som nu vill ta ett nästa steg? Vi letar efter dig som lockas av att få arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö i ett företag som befinner sig i stark tillväxt.

Om rollen
För tjänsten som Redovisningsekonom söker vi dig som lockas av att få arbeta i en snabbväxande koncern med ansvar för redovisningen i ett antal av organisationens dotterbolag. Du kommer att arbeta i en självständig roll, men ingå i ett redovisningsteam bestående av sex personer. Arbetet sker i Visma och du kommer att rapportera direkt till Werkstas Redovisningschef. Tjänsten är placerad på Werkstas huvudkontor i Danderyd. Till den här rollen söker vi antingen dig som arbetat längre och vet att du trivs med arbetsuppgifterna, eller dig som nyligen påbörjat din karriär och vill utvecklas i en spännande verksamhet. Det absolut viktigaste är att du har rätt inställning och vill vara med på Werkstas resa!

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är bred och varierad men dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
  • Upprätta månads- och årsbokslut för några av koncernens svenska dotterbolag
  • Arbeta med löpande redovisning och avstämningar
  • Hantera av moms och skatt
  • Aktivt delta i eller driva utvecklingsprojekt inom ditt område
  • Vidareutveckla och förbättra befintliga rutiner och processer
Din profil
Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi i kombination med minst tre års erfarenhet av operativt redovisnings- och bokslutsarbete enligt K3. Troligtvis arbetar du idag som redovisningsekonom eller redovisningsansvarig. Har du varit delaktig i förändringsarbete eller arbetat med förbättringsprojekt är det ett plus! För tjänsten krävs även att du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du som person
Vi söker dig som är prestigelös och trivs med arbetsuppgifter av varierande karaktär. Du kommer att ansvara för ett antal bolag inom koncernen vilket ställer krav på att du är strukturerad och ser till att saker och ting blir gjorda. Du tar självständigt ansvar för dina uppgifter och inser vikten av att leverera arbete av hög kvalitet med fokus på såväl helheten som detaljerna. Werksta har höga mål för sin verksamhet och ser positivt på att du kommer med egna initiativ och förslag på förbättringar och effektiviseringar, inom ditt område.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Werksta med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Kim Engdahl på Prodiem, tfn 073-44 55 014 eller Viktoria Simmingsköld på Prodiem, tfn 070-999 97 01.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsekonom, Redovisningskonsult, Redovisningsansvarig, Ekonomi, Redovisning, Bolagsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Werksta är Nordens ledande fristående skadeverkstadskedja med en total omsättning på drygt 1 miljard kronor. Sedan starten i juni 2015 har Werksta vuxit snabbt i Norden genom i huvudsak förvärv och har idag verksamhet i Sverige, Norge och Finland med totalt cirka 60 verkstäder. Med hög tillgänglighet och god service vill vi leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid bilskada. I Sverige finns Werksta representerat med cirka 400 anställda och 20 verkstäder i våra storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö men även i Helsingborg, Linköping, Norrköping och Örebro. Werkstakoncernen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare. Läs mer om företaget på http://www.werksta.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Danderyd
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga