WorkWeb · Publicerad 2 nov 2020

Vi söker nu en Fullstack-utvecklare till ChessIT i Stockholm!

Kund levererar CRM-baserade systemlösningar som skräddarsys till respektive kunds unika behov. Företaget befinner sig i en tillväxtfas och nu har du med en bra inställning chansen att komma in i ett bolag i ett tidigt skede och både påverka och utvecklas tillsammans med dem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som Fullstack-utvecklare på ChessIT kommer du jobba med utveckling både på backend och frontend sidan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att utveckla produkter (främst CPQ) utifrån respektive kunds unika behov från start till levererad produkt. Utöver detta kommer du även att fungera som kontaktperson till kund för respektive projekt du har hand om.

Om dig
Du som söker har minst 3-5 års erfarenhet av en liknande roll och är bekväm att arbeta inom frontend såväl som backend. Krav på tidigare erfarenheter från att jobba med Angular och ASP .Net / ASP .Net Core då dessa är de primära teknikerna som du kommer jobba med. Utöver detta är det meriterande om du har erfarenhet från Azure, OWASP, dokumentdatabaser t.ex. Cosmo DB samt erfarenhet att arbeta enligt ISO 27001.

Minst lika viktigt för att du ska göra intryck och lyckas i denna roll är din inställning och viljan att ständigt utvecklas. Vi ser vidare att du har en relevant akademisk utbildning inom IT och erfarenhet av utveckling av produktkonfigurator, CRM och/eller BI verktyg ses som meriterande.

Om ChessIT
ChessIT AB levererar CRM-baserade systemlösningar som skräddarsys till respektive kunds unika behov. Som grund används produkten Pivotal CRM från Avolin, som både är ett komplett CRM-system och en modern utvecklingsplattform i en och samma lösning.

Innovation, Kompetens, Kvaltet och Engagemang utgör kärnan i deras verksamhet och de ser såklart att dessa både motiverar dig och gör att du kan identifiera dig med ChessIT.

ChessIT grundades år 2006, har 12 anställda och sitter i fina lokaler precis vid Mörby Centrum.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Ett stenkast från Mörby Centrums tunnelbanestation
  • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos ChessIT.
  • Eventuella frågor besvaras av Rekryteringskonsult Casper Byström: 079 337 23 91 / casper.bystrom@workweb.se
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 dec 2020
Ort
Danderyd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga