Björneborg Steel · Publicerad 30 apr 2021

Tycker du om att förvalta och utveckla nya system och processer, delta i projekt och alltid ha miljön i åtanke? Har du erfarenhet från processindustrin och söker din nästa utmaning? Då ska du läsa vidare!

I rollen som processutvecklare blir du en viktig del i ett företag som har bra värderingar, investerar i sin personal och ger möjlighet till vidareutveckling på ett personligt och professionellt plan.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Björneborg Steel AB räkning en processutvecklare för stålverk, smedja och värmebehandling. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Björneborg Steel.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Björneborg Steels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för utvecklingen av process-stabilitet inom det varma flödet, förvalta och utveckla system till produktprogram för det varma flödet och så kallade Stålsortsblad. Du kommer bland annat att stötta, leda och delta i projekt inom varma flödet, säkerställa arbetsmiljö samt minimera industrins miljöpåverkan.

Andra arbetsuppgifter innefattar:
  • Stötta detaljberedning inom varma flödet
  • Förvalta och utveckla kapabilitetsunderlag till produktprogram för varma flödet
  • Delta i förbättringsprojekt inom produktkvalitet.
Vi söker dig som

har civilingenjörsexamen eller minst 3-årig högskoleingenjörsutbildning med inriktning metallurgi och materialteknik eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Utöver det så har du minst 3 års erfarenhet inom stålindustri eller motsvarande process/tillverkningsindustri. Du har goda kunskaper inom MPS (eller motsvarande affärs/tillverkningssystem) och Microsoft Office. Du talar flytande svenska och engelska då arbetet kräver det och har B-körkort. Erfarenhet inom Lean 6-Sigma eller motsvarande är meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Björneborg Steel. Du är ansvarsfull, strukturerad och har god insikt i arbetet och verksamhet. Vidare trivs du med att stötta arbetet på olika plan och är nyfiken och flexibel.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Björneborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Björneborgs Steel har anor från 1656 och har idag 166 anställda. Med en vision om "Att vara den självklara partnern av hållbara smideslösningar och tillsammans skapa ett starkt företag och ett levande samhälle" är de med och bidrar till ett levande samhälle, hållbarhet och en säker arbetsplats. Med en helt integrerad produktion och stort kundfokus vill de erbjuda kunder högkvalitativa produkter, god kundservice, konkurrenskraftiga priser, hög leverensprecision och genom det vara det totalt sett bästa erbjudandet på marknaden.
Din länktext
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga