Outokumpu · Publicerad 11 apr 2019

För att driva enhetens arbete med ständiga förbättringar och uppsatta mål inom Manufacturing Excellence och Reliability söker Outokumpu (long products) nu dig!

Kan du vara den som med stort engagemang och delaktighet bidrar till effektivitet, utveckling och nytänk - och därigenom hjälper oss på vår väg framåt?

Om tjänsten

I din tjänst kommer du att vara en drivande kraft i att implementera ett strukturerat förbättringsarbete vid enheten Long Products i Degerfors/Storfors. Du kommer att arbeta med fokus på produktion och underhåll och ha kontakt med personer över hela företaget och på alla nivåer.

Inom Outokumpu pågår ett stort förbättringsarbete inom olika områden med målet ökad produktionseffektivitet. Utgångspunkten är Lean och dess tankesätt och verktyg och du kommer utifrån den nulägesanalys som genomförts att ta fram standardiserade arbetssätt för att driva aktiviteter.

Du ansvarar för att ha ett helhetsgrepp på hur arbetet fortskrider och utvärderar resultatet av genomförda insatser. Därtill analyserar du kontinuerligt verksamheten för att identifiera ytterligare potential till utveckling och förbättring. Bland dessa prioriterar du sedan

För att få delaktighet i arbetet förbereder du organisationen genom utbildning i verktyg och metoder som förenklar genomförandet av förbättringsprojekten och har i det såväl en coachande som mer hands-on roll. Genom hela processen är du närvarande och aktiv i arbetet och är samtidigt ett viktigt stöd till chefer i organisationen.

Ett stort arbete ligger i att skapa en kultur och ett engagemang hos hela organisationen och du kommer att arbeta nära produktionen och underhållsorganisationen för att säkerställa att projekt och initiativ drivs igenom i rätt tid och inom budget.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad ingenjör. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom industri. Du har via din utbildning eller erfarenhet en bra bild av strukturerat förbättringsarbete och metodiker Lean, Six Sigma och/eller annan förbättringsmodell.

Du är van att i ditt arbete ha många kontaktytor vilket förutsätter att du har lätt för att bygga relationer med både chefer och medarbetare.

För att lyckas i rollen så måste du ha ett coachande förhållningssätt och du är van att samarbeta på ett positivt och konstruktivt sätt. Som person har du god analytisk förmåga vilket ger dig en bra överblick av komplexa problemställningar och en kreativitet i att hitta lösningar. Du gillar att i ditt arbeta omväxlande med strategi/planering och sedan delta i genomförandet tillsammans med andra. Genomgående för dig och ditt arbete är god struktur och en stark drivkraft att nå resultat.

Du är en van användare av Microsoft Office och främst Excel. Därtill har du goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten

Outokumpu is a global leader in stainless steel. We create advanced materials that are efficient, long lasting and recyclable - thus building a world that lasts forever. Stainless steel, invented a century ago, is an ideal material to create lasting solutions in demanding applications from cutlery to bridges, energy and medical equipment: it is 100% recyclable, corrosion-resistant, maintenance-free, durable and hygienic. Outokumpu employs 11,000 professionals in more than 30 countries, with headquarters in Helsinki, Finland and shares listed in Nasdaq Helsinki. Outokumpu's hot rolling mill in Degerfors, Sweden is a global supplier of high quality bars as well as rolled and forged billets in a wide range of stainless steel grades. An integral part of Outokumpu's Long Products business area, Degerfors Long Products has built a strong reputation in production of unparalleled service and products. Degerfors is widely regarded as the leading source for stainless steel in a wide range of rolled and forged billets and heavy bars in special grades.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 apr 2019
Ort
Degerfors
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga