Försvarsmakten · Publicerad 13 okt

Vill du ha ett spännande arbete? Vara med och utveckla en organisation som arbetar både i fredsorganisation och i krigsorganisation? Vi söker nämligen en ny kollega till befattningen Sektionschef på Service Centrat i Eksjö, och hoppas på att du vill söka till oss.

Arbetsuppgifter
Det övergripande arbetet går ut på att leda, utveckla och följa upp verksamheten i sektionen och självklart är det viktigt att du har ett genuint intresse av att motivera och engagera dina medarbetare.
För att förutsättningarna ska bli så bra som möjligt ska du ha tidigare erfarenhet från chefs- och arbetsgivarrollen med personalansvar. Du kommer att ingå i en mindre ledningsgrupp med fokus på både operativa och strategiska frågor. Eftersom både befattningen och uppgifterna är knutna till en krigsorganisation så kommer du även att få utbildning och övning att verka i den.

Kvalifikationer
  • Minst tre års erfarenhet i chefs- arbetsgivarrollen
  • 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande
  • Goda kunskaper i SAP-miljö
  • Erfarenhet i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO
  • Truckförarutbildning
  • Körkort C
  • ADR
  • Avsändarutbildning farligt gods
Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Vi söker en medarbetare med god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet, noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt och i grupp.

Övrigt
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, delta i utbildning och övningar.
Tjänsten kan också innebära tillfällig tjänstgöring på annan ort.

Internationell och nationell arbetsskyldighet ingår i Försvarsmaktens anställningsförhållande.

Befattningen är civil (oberoende).

Välkommen med din ansökan senast 2016-11-06. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Upplysningar om befattningen lämnas av Avdelningschef, Sofie Bergkvist Tel: 0381-185 48. Upplysningar om rekryteringsprocessen lämnas av HR, Viktoria Nordström Tel: 070-999 53 12

Fackliga företrädare
OFR/O Ove Karlsson
OFR/S Jörgen Svensson
SACO Birgitta Strauss
SEKO Jörgen Stehn
Samtliga nås via växeln på 08 514 39 300.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Göta ingenjörregemente, Ing 2, är Sveriges enda ingenjörregemente. Regementet rekryterar och utbildar officerare och soldater till ingenjörförband med specialkompetens att utföra kvalificerade fältarbeten för nationella och internationella uppgifter.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga