Olsbergs Hydraulics AB · Publicerad 6 juli 2020

Vi fortsätter att expandera och nu söker vi dig som har CNC-utbildning eller tidigare erfarenheter inom CNC-teknik.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i vår svarvavdelning som består av 9 stycken Index Traub svarvar med Siemens styrsystem och en robotmatad Okumasvarv med Okumas egna styrsystem. Du blir en del av ett team som jobbar med att serietillverka komponenter till våra hydraulventiler. Det ställs höga krav på produkterna och vi jobbar med små toleranser. Du kommer att få internutbildning i maskin och produktkännedom. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Riggning
  • Programmering
  • Maskinkörning
  • Kvalitetssäkring
Våra produkter används i tuff miljö över hela världen, där kraven på funktion och säkerhet är mycket stora, därför ställs höga krav på noggrannhet.

Kvalifikationer
Olsbergs söker dig som har CNC-utbildning eller tidigare erfarenheter inom CNC-teknik.

Erfarenhet eller kunskap inom följande är meriterande:
  • Mätning
  • Ritningsläsning
Olsbergs erbjuder dig
Samarbete, engagemang, kvalitet samt ordning och reda är ledord vi jobbar efter. Vi arbetar ständigt med att upprätthålla en trevlig och trivsam arbetsmiljö för våra anställda. Vi har moderna produktionslokaler och i vår personalmatsal serveras du hemlagad mat, både till frukost och till lunch.

Kontakt
Om du är intresserad eller har några funderingar kontakta:
Christina Henriksson 0381-15075
Sista ansökningsdatum: 28/8

https://www.olsbergs.se/arbeta-hos-oss/
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Olsbergs
Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. Styrsystemen kännetecknas av goda regler- och samkörningsegenskaper som är mycket uppskattade av kranförare och mer än 20 000 system finns installerade runt om i världen. Bakom styrsystemens höga prestanda ligger mer än 40 års oavbrutet utvecklingsarbete och ett 30-tal patenterade innovationer. Tillverkningen av samtliga produkter sker i egna fabriker i Eksjö och Vallentuna för fullständig kontroll av hela produktionskedjan från minsta detalj till färdiga system.

https://www.olsbergs.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 aug 2020
Ort
Eksjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
CNC-Operatör
Kontakt
Mejla Christina Henriksson

Inga fler jobb från Olsbergs Hydraulics AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga