Försvarsmakten · Publicerad 13 sept

Ledningsplatskompaniet vid Ledningsregementet söker GSS/K som skall arbeta som Ledningsplatssoldat

Kompaniets uppgift är att upprätta en ledningsplats åt en Brigadstab

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som ledningsplatssoldat är du specialist på ett stabsarbetsutrymme i fält. Stabsarbetsutrymmet kan vara i en ledningscontainer eller i ett tält. Den moderna ledningsplatsen innehåller mycket teknik, vilket ställer stora krav på teknisk förståelse samtidigt som du måste inneha förmågan att hugga i och arbeta hårt i perioder. Du är också en av gruppens förare. Utöver att behärska din huvudtjänst så kommer stor vikt att läggas på strid och förmågan att du och din grupp ska kunna klara sig själva under enkla förhållanden då det finns begränsad infrastruktur under inledningsskedet av en insats eller gruppering.

Kvalifikationer:
  • Normal syn och hörsel
  • 8.8 Beeptest
  • 175p Multitest
  • Medicinska krav uppfyllda efter obligatorisk läkarundersökning
  • Godkänd GMU eller värnplikt
Meriterande:
  • B-körkort
  • C-körkort/Förarbevis på lastbil
  • Övriga förarbevis
Personliga egenskaper:
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter angående befattningen kan lämnas av:
Lt Markus Thörnberg 073-997 51 61Fk Leo Helmin 070-979 23 54.

Övrigt:
Tillsvidare anställning, 6 månaders provanställning tillämpas.
Anställningsort är Enköping.
Grundlön mellan 18000-18800 + rörligt tillägg.
Tillträde: v.47 eller efter överenskommelse.

Facklig representant:
Officersförbundet, Magnus Johansson 0703598250.

Sista datum för ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 2016-10-15. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Vi vill även att du bifogar intyg på relevanta betyg samt utbildningsbevis.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.
Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga